Yoghurtcakejes en thee

Thee en yoghurtcakejes.Het is verlof, het is slecht weer, het is tijd om iets te bakken.
Het is tijd voor Supermom!

Deze cakejes zijn heel snel en makkelijk te maken, je moet geen eiwitten opkloppen en terwijl jij al de rest neemt kunnen de kinderen de eitjes met de yoghurt en de schil mengen.
Ik vind deze cakejes lekkerder dan de gewone, droge cakejes, en hoewel Jef elke keer jammert dat hij geen citroenschil eet is hij dat vergeten wanneer ze uit de oven komen.

Nodig voor 16 cakejes:
-2 kleine potjes yoghurt (van 125 gram)
-4 eieren
-150 gram boter, gesmolten
-300 gram bloem
-1 theelepel bicarbonaat
-250 gram rietsuiker
-Snufje zout
-Geraspte schil van 1 citroen
-Papieren vormpjes en/of een muffinvorm

Verwarm de oven voor op 170° (gas 3)
Meng de yoghurt met de eieren en schil.
Doe hetzelfde met de gesmolten boter en de suiker
Roer dit onder de bloem met de bicarbonaat en doe dan alles bij elkaar.
Als je grove rietsuiker gebruikt mix dan het mengsel totdat je geen suiker meer kan onderscheiden van de rest.
Vul de vormpjes, ik zet papieren cupjes in een muffinvorm zodat ze mooi rond blijven, maar je kan het deeg ook meteen in een beboterde muffinvorm doen en zet 25-30 minuten in de oven.

Lekker met een tas hibiscusthee gemengd met vers sinaasappelsap.