Jeuj!

1

2

3



Voor al uw koekjes en zoete taartbodems, slechts één recept:
-175 gram boter
-200 gram zeer fijne kristalsuiker
-375 gram bloem
-1 ei
-1 eidooier

-Meng de boter met de suiker tot een gladde massa.
-Voeg de gezeefde bloem, ei, eidooier toe en meng (een keukenrobot is hiervoor geweldig)
-Kneed tot een gladde bol, laat verpakt in folie in de koelkast opstijven.
-Verwarm de oven voor op 175° C.
-Rol het deeg uit tot 6 mm dikte en steek de vormpjes uit.
-Bak 10-12 minuten en laat op een rooster afkoelen.

Varianten, voeg aan het deeg toe:
-Citroenschil en/of sap
-Sinaasappelschil
-Chocoladedruppels
-Vanille-essence
-Alle andere essences
-Cacaopoeder
-...

Of versier met:
-Glazuur
-Chocolade
-Suiker