Een hele stapel plannen

Jef
Drie dagen nadat de robot van Marijn aka Meneer Naais aka Kopvlees in de rekken lag stak hij al in mijn brievenbus, dat is ondertussen zo'n vier maand geleden. Typisch, alles moeten hebben en er dan niks mee doen.
Maar ik had een reden, ik had overleg gepleegd met Mevrouw Naais en we besloten dat de robot er op zijn profijtelijkst zou uitzien op een blauw t-shirt. Dat had ik niet en dat vond ik ook niet meteen, de robot zakte dieper en dieper weg in mijn stapel plannen.

Wat er nog in die stapel plannen stak is het patroon van een t-shirt met raglanmouwen, ooit eens getekend en op mijn plannen gelegd.
Na het zien van Trulas raglanshirt werden er in mijn hersenen verbindingen gelegd, raglanshirt PLOINK, robot PLOINK, blauwe stof PLOINK, rekbare stof -> overlock PLOINK.
Sinds de harembroekjes had ik mijn overlock niet meer aangeraakt, die stak ook ergens tussen mijn plannen.

Heel dat geploink bracht dit shirtje voort, op een paar uurtjes tijd dan nog, dat hebt ge wel met zo'n overlock, als ge een keer vertrokken zijt is dat zo geploinkt.


Robot
Raglan t-shirten moeten wel de snelste t-shirten zijn, zeker als je dat wat lui verstandig aanpakt en in zo'n volgorde lockt dat je geen zomen moet leggen met een naaimachine.
Op een halfuurtje zit zo'n ding dan in elkaar, da's toch geweldig zeker!