Mijn schapekes

hey een schaap!

neen!!
Die broek, die is nog van Jef geweest.
Jef was wel behoorlijk pissed off toen hij dat ontdekte trouwens, hij was destijds te jong om te zeggen dat ze lelijk was volgens hem.
Abel was er anders meteen voor gewonnen, voor het vestje ook, al een chanse, want dat is wel versch gemaakt.

Jef wil ook schaap zijn
Jef had er dan toch ook precies een boon voor.
Een zsazsazilet, een joggingbroek én Teva's, een dodelijke combinatie op amoureus vlak binnen een jaar of tien.

Vesteke
Het vestje vind ik toch nog altijd geweldig, zomer of winter, het komt altijd van pas, dit is een versie in joggingbroekstof, zalig stofke vind ik dat eigenlijk, ik heb nog wat andere kleuren ingeslaan.
Deze kleuren passen allemaal zowat in Abels palet. De eerste keer ook dat ik dat maak met biais, dat ging redelijk, die hoeken zijn natuurlijk geen kadoo in een rekkend stofke, dus ik denk dat ik volgende keer iets soortgelijks doe met alleen biais aan de armopeningen, ge moogt niet teveel willen, toch?

den truukVoor het geval u nog biais knipt gelijk ik deed tot een maand geleden doe ik er deze foto bij, zeventien keer makkelijker dan een lange reep stof te knippen is de stof mooi gelijk te leggen, en nog eens, en nog eens en dan misschien nog eens en dan knipknip, meer dan een meter biais in twee scharenknippen.
Ik was daar dus zelf nooit opgekomen, iemand heeft mij dat moeten vertellen, hoe dwaas, wie weet wat doe ik nog allemaal op de treuzelmanier.

Deze tip geldt overigens enkel voor rechte biais, die niet gebruikt kan worden in bochten, of u zou het gelijk ik in tricot moeten knippen.