Week 29

Week 29
Week 29, oftewel de week waarin er nog heel wat moet worden uitgeplant en bijgezaaid om te kunnen blijven eten uit de tuin.
Ook de week waarin het op maandag al mis ging en we 's avonds gewoon boterhammen met kaas en konfituur aten, het kan niet elke dag haute cuisine zijn, toch? Nu vind ik zo'n lekker krokant boke met nootjes en rozijnen van de Bioplanet met allemaal lekkere kaasjes eigenlijk even lekker, nog Brugse beschuiten en een goed glas wijn erbij en het had voor mij haute cuisine geweest, maar vooralsnog is dat hier niet te verkrijgen en beperken we ons tot een halfjaarlijkse rit richting Brugge, maar allee, dat wou ik eigenlijk allemaal niet vertellen, ik wou u gewoon eens laten zien wat we normaal hadden gegeten moest ik niet nog rap rap naar de Bioplanet gereden zijn voor wat basisbehoeftes.
Goed, de week dus, we gaan nog zien welke dag we overslaan want de maandag die komt straks op tafel. Zaterdag stond de maandag (en nog wat andere dagen) trouwens in Lier op tafel waar de workshop van Jonge sla doorging.
Ik ga die recepten vaneigens niet prijsgeven, stel dat ik anders geen workshops meer mag bijwonen.

Maandag: Tarte tatin met kerstomaatjes en ui met paprikasalade en artisjokken, die ze niet verkochten, niet in de bioplanet en niet in de groentewinkel, dju en ik was net in de mood.
Dinsdag: Orzo met spinazie, amandelen en feta, mm dat is zo lekker.
Woensdag: Naar de Gentse Feesten met ons Naais die mij meeneemt op restaurant en daarna gaan we naar Vieze Verol Tjes reclame reclame!
Donderdag: Venkel-kikkererwtensoep van Ottolenghi
Vrijdag: Gevulde uien met salade en gemarineerde venkel, het eerste ook van Ottolenghi, het tweede van Jonge Sla.
Zaterdag: Den Trouw, wat zeg ik DEN TROUW!
Zondag: Awel, ik wil wel eens mosselen met friet eten, Mr Zsazsa?