zaterdag 25 februari 2012

Ja, ik ben er!

cultuur op zondagMaar eerst ga ik wat in de zon zitten (als die er morgen nog is), de gazetten lezen (de cultuurbijlage eerst, dat spreekt), een weekmenuuke maken (voor het eerst deze maand) en dan zowat voos voor mij uit zitten staren richting tv denk ik.


Of richting Pieter Embrechts dat kan ook.

14 opmerkingen:

 1. ik doe al 45 jaar mee ! Dus aan mij zal het niet liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellen26.2.12

  Ik doe ook mee, omdat de Pieter het zo schoon vraagt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha, ha, ik dat filmpke gisteren aan onze kinderen laten zien, en ze zijn er ook helemaal mee weg. Maar ook al tranen met tuiten omdat de ene al meer groene vakjes had(dus vleesloze dagen) en de andere minder (en enkel en alleen omdat die 1 schel hesp op zijn boterham had gelegd;))

  Geniet van uw zondag, terwijl ik aftel naar uw boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed initiatief! Wij proberen ook al een aantal keer in de week vegetarisch te eten maar verder dan (overheerlijke) pastas ( dat dan weer wel)kom ik niet. Heeft iemand nog tips voor recepten??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ja het gaat al 4 dagen goed :0) Ondertussen wat bloggen naar leuke receptjes want ik heb wat uitdaging en variatie nodig en lang leve de blogs is het nog best leuk! Geniet van je luie zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Elise26.2.12

  @Tante Bet: ga eens een kijkje nemen op de website van EVA: www.vegetarisme.be
  Veel recepten en meer dan pasta! :-)
  Deze boeken zijn ook een aanrader: 'Plenty' van Yotam Ottolenghi en de 'Vegalicious'! Jeroen Meus kookt met zijn Dagelijkse Kost ook af en toe vegetarisch. Geprobeerd en lekker bevonden: http://www.een.be/programmas/tags/list/dagelijkse-kost/vegetarisch

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het hangt bij ons thuis altijd van de man af (da's zo'n echte 'man make fire, man must eat meat' man), maar onlangs schotelde ik hem een spinazie-tomaten quiche voor (uit de Libelle nogaliefst) en die vond hij TOP, dus die komt op het menu te staan! En soep, da's ook de gemakkelijkste vleesloze variant!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super! Het is een leuk initiatief en het biedt ook de mogelijkheid om eens volledig vegetarisch te eten met de hulp/steun van anderen. Vooral geen vis meer eten vind ik een beetje moeilijk. Maar eigenlijk heb ik het de afgelopen dagen nog niet gemist. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bieke27.2.12

  Wil dat zeggen dat je boek af is? (jouw deel van het werk dan toch)
  WAW!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind bart C ook wel lekker vlees om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Awel Mme...dat is hier zo kalm...ik zal blij zijn als dat boekske in de winkel ligt en er hier weer wat meer te beleven valt!!! Maar laat u niet opjagen, wij wachten geduldig;-)

  BeantwoordenVerwijderen