donderdag 8 december 2016

Zsazsalmanak2017, dit weekend in de krantenwinkel

Zsazsalmanak2017
Alles wordt ooit beter!
Vorige keer stak de zsazsalmanak midden januari bij de krant, deze keer al half december!
Zo snel kan het gaan!

De kalender werd dit jaar geen co-productie tussen Eva en mezelf, maar eentje tussen Dorien, Natalie, Maartje, Velt en mezelf. De zsazsalmanak past dit jaar volledig in het Huis, Tuin en Keukenplaatje dus kon ik wel wat hulp gebruiken. Want in de moestuin kan ik misschien wel mijn plan trekken, maar het huishouden dat is niet meteen een succes te noemen. Dus zocht ik hulp!
Voor het huisgedeelte vroeg ik Natalie van Les Odettes om receptjes te bedenken, zo leert u hoe u spinnen afschrikt, hoe u zelf allesreiniger maakt en wat u moet doen om toch voornaam voor de dag te komen met vettig haar. (Check ook zeker haar geweldig boek: Handboek voor de thuisdrogist) Dorien inspireert u en mij in de keuken met haar maandelijkse kooktips met seizoensgroenten, Maartje koos voor elke maand een bijpassend boek en Emelie, Leentje en Fatma van VELT vulden ruimschoots mijn groenten- en fruit inmaaklijst aan.

Ik maakte de kalender die ik zelf aan mijn muur zou willen hangen en dat had niet gekunnen zonder de hulp van deze kenners!
Het klinkt hier nu als mijn speech voor de Gouden Boekenuil die ik net heb gewonnen voor mijn meesterwerk in 12 delen.
Maar toch, ge moet dit weekend dat kalenderke eens bezien, tof hoor!

Zsazsalmanak2017
Voorts was er ook nog plek voor een seizoensgroentenlijstje (waar Dorien mee vertrok voor haar kookinspiratie), een moestuinkalender en een beestje van de maand, dat u niet zomaar alles plet wat u tegenkomt in de tuin.
De schoolvakanties werden duidelijker aangegeven door het hele vakje een kleur te geven en ook de officiële feestdagen werden ingekleurd. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven, er staan weer wat tekeningetjes bij die niemand gaat kunnen plaatsen en ik tegen dan ook vergeten ben, de maanstanden zijn aanwezig en 14 februari kreeg een hart ipv een vakje.

Ik hoop dat de kalender u inspireert, je zal zien, er staan niet overal receptjes bij, maar er is maar weinig dat goede boeken en vrienden niet weten!

Moest je toch nog twijfelen, dan doet Het Nieuwsblad een geste, vul hier je emailadres in en ontvang een bon om de krant dit weekend met 50% korting te kopen.

De Nederlanders zullen het wat moeilijker hebben, het is het goedkoopst en gemakkelijkst als u gewoon even op bezoek komt en een krant koopt, maar als dat geen optie is dan mag je me altijd mailen, ik weet nog niet zeker hoeveel kalenders ik kan versturen, dus overweeg dat dagje België misschien toch maar!

92 opmerkingen:

 1. Hij hangt al twee jaar in mijn keuken dus dit jaar ook weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorig jaar de eerste keer je kalender bemachtigd en meteen grote fan. Ben benieuwd naar de nieuwe versie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gezellig, die kalender van jou! Ik ben fan!👏

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig, hier ga ik zondag vlug om!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik heb hem vorig jaar hier in nl. gehaald, en was verkocht. Mijn bezoek bleef alleen soms wat erg lang op het toilet zitten!!!! Bedoel je dat hij dit jaar niet in Nederland te krijgen is - want ik zette de datum al een tijdje terug in mijn agenda?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel hoor! Maar niet iedereen krijgt blijkbaar een krant te pakken!

   Verwijderen
  2. Weet jij waar je het Nieuwsblad kunt kopen in Nederland? Bij Bruna?

   Verwijderen
  3. Vorig jaar zette Mme een link naar der adressen waar het blad verkrijgbaar was, dus ik weet nu waar ik in mijn woonplaats terecht kan. (Ik hoop tenminste dat datzelfde adres de krant nog verkoopt...)

   Verwijderen
 6. Heb hem al elke keer gehad, geweldig .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,
  ik wil mijn collega die in België woont de krant laten kopen. Om welke krant gaat het?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,
  ik wil mijn collega die in België woont de krant laten kopen. Om welke krant gaat het?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo madame Zsazsa,
  Ik ben een fan van de kalender én van je blog. Helaas woon ik in een kleine plaats in Nederland, maar ook in de grotere plaats was hij niet meer te koop.
  Ik wil er graag voor betalen. Groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan hem nog bij mij kopen, stuur maar een mailtje naar mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
  2. Kan je hem nog steeds kopen?

   Verwijderen
 10. Tadah - ik heb 'm! Moest er wel een aardig stukje voor fietsen, want bij de dichtstbijzijnde winkel uitverkocht, maar ik ben er blij mee. Je lijstje met verkoopadressen van vorig jaar werkte nog. Straks lekker mee naar bed om alvast te lezen en bladeren, en dan een jaar plezier op het toilet......

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat jammer dat ik het nu pas lees, ik woon in Nederland. Denk niet dat ik nu nog aan de krant kan komen.. De kalender ziet er super uit!
  Groeten van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan hem nog bij mij kopen, stuur maar een mailtje naar mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
 12. Is de kalender nog ergens te koop aub?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is de kalender nog ergens te koop aub?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bij mij, je mag me mailen op mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
 14. Is de kalender nog ergens te koop aub?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Is hij ook digitaal te krijgen? Ik was te laat voor een krant...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De onderkanten zet ik snel online, de bovenkanten heb ik niet digitaal.
   Maar je kan ook een boekje bij mij bestellen: mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
  2. Wanneer zouden de onderkanten online komen? Ik gebruik deze elk jaar op mijn werk. De originele hangt hier al te blinken aan de muur ;)

   Verwijderen
  3. Wanneer zouden de onderkanten online komen? Ik gebruik deze elk jaar op mijn werk. De originele hangt hier al te blinken aan de muur ;)

   Verwijderen
 16. Ook hier iemand die verrast werd door de vroege verschijning van je kalender. Al verschillende krantenwinkels geprobeerd, maar geen succes. Is er nog een andere manier om de kalender te verkrijgen, want het lief wil geen andere meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. je kan hem nog bij mij kopen, stuur maar een mailtje naar mmezsazsa@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De plaatselijke Standaard Boekhandel kon de krant toch nog nabestellen. Moest de kalender er niet bij zijn, probeer ik het alsnog via jou.

   Verwijderen
 18. Wilt u uw nier te verkopen voor je geld? Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, zal zijn dringend behoefte aan O + ve, A + ve en B + ve nierdonoren met of zonder paspoort en wij zullen u een knappe bedrag van maximaal $ 950.000 US bieden dollars. Elke belangstellende moet vriendelijk
  contact met ons op via e-mail: ubth11@gmail.com of WhatsApp 2347063061652

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vicky3.1.17

  Hoi, zijn de onderkanten al digitaal beschikbaar? Onze organisatie dreigt in het honderd te lopen tijdens deze eerste dagen van het nieuwe jaar... Of zijn er nog boekjes te koop bij jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nele6.3.17

  Hoi,
  Is de kalender nog ergens te vinden?
  groetjes,
  Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem9.4.17

  Groeten iedereen die ik wil dit medium te gebruiken om te bedanken Doctor Wayne Krul van Venkata gespecialiseerde ziekenhuizen india wiens ziekenhuis kocht mijn nier tegen de koers $ 140,000USD ze me betaald eerste helft betaling van $ 90.000 voor dat ze hun medische expert gestuurd om te komen en me op te pikken uit Mongolië naar India broeders het ziekenhuis was degene die betaald voor mijn reiskosten en ze nam een ​​goede verzorging van mij en behandelde me zeer goed ik wou dat er is een plek waar ik kon laten zien al de rol in mijn lichaam werden de één nier was het nemen van mijn systeem ik zou moeten hechten aan de wond klaar zijn en het niet pijn na de operatie was toen ze me betaald mijn evenwicht van $ 50.000 en vloog me terug naar mijn land Mongolië.
  Ik ben inderdaad dankbaar dat Venkata Specialist Hospital voor het kopen van mijn nieren en het nemen van me weg van mijn financiële problemen nu ben ik gelukkig leven met mijn 2 kinderen en we zijn blij.
  Hier is Venkata Specialist Hospital Contact Doctorwaynecurl@outlook.com of P.O Box 27 NewDelhi India of Tel No 919.270.170.046 of 447.031.967.810 als u wilt uw eigen nier of orgaan te verkopen
  best aanzien van mevrouw arsian
  mijn telefoonnummer 965845138

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem9.4.17

  Hallo elk lichaam mijn naam is Micheal Brown een burger van Peru
  Ik ben hier om te publiceren naar de wereld hoe ik rijk geworden na de verkoop van mijn
  nier aan Appollo ziekenhuis India, een vriend van mijn vertelde me hoe hij contact met hen op het internet, en stuur me hun e-mailadres, nadat ik contact met hen dat ze ermee akkoord dat mijn nier kopen bij de som van $ 200,000.00usd
  en zelfs betaalde me de helft van dit bedrag in staat te stellen me voor te bereiden mijn visum naar India, vóór de operatie vond plaats hier in India en de rest werd gegeven aan me geld na de operatie en ik ben nog steeds erg gezond, nu ben ik vet om te zeggen ik kan nooit meer arm zijn in het leven. want armoede is een strafbaar feit, terwijl het geld is tot een schaduw
  Advies dat je om hem te ontmoeten op apollospecialist.hospital.net@gmail.com voor uw droom nog een keer door hem schrijven via apollospecialist.hospital.net@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem9.4.17

  Ik ben Nathalia uit Spanje Ik wil alleen maar om dit medium te gebruiken om bhavin orgel gespecialiseerde ziekenhuizen india dat een van mijn nier gekocht als een gevolg van de financiële problemen was ik toen ik ben een moeder van 3 kinderen een vriend van mij mevr rita gaf me waarderen contact dit ziekenhuis in India dat ze zijn echte koper van de nieren via hun e-mail: Dr.lucienpye.clinic@gmail.com goed op kortsluiting mijn getuigenis dat ze kocht mijn nieren en betaalde me $ 150,000usd en nu ben ik een rijke zakenvrouw en mijn kinderen leven gelukkig prima en we hebben genoeg om van te leven dank God dat ik verkocht mijn nier aan de bhavin ziekenhuis, hier is mijn nummer voor het voordeel van de twijfel 393746202 en mijn advies aan geïnteresseerde donor moeten niet hun nier te verkopen aan onervaren ziekenhuis betreft mevrouw Nathalia van Spanje

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Möchtest du deine Niere verkaufen? Oder suchen Sie nach einer Gelegenheit, Ihre Niere für Geld wegen finanzieller Pause zu verkaufen und Sie wissen nicht, was zu tun ist, dann kontaktieren Sie uns heute und wir bieten Ihnen gute Menge für Ihre Niere. Mein Name ist (Doktor Elvis Whyte) bin ein Phrenologe in unserem Krankenhaus Ich spezialisierte mich auf Nierenchirurgie und wir beschäftigen uns auch mit dem Kauf und der Transplantation von Nieren mit einem Leben ein entsprechender Spender. Kontakt E-Mail: (doctorelviswhyte@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo,
  Heeft u financiering nodig voor uw woning, voor beleggingen in onroerend goed, om een auto te kopen, om uw eigen bedrijf te creëren of voor uw persoonlijke behoeften, dan geven we zowel kort als langlopend krediet met een goed geïnteresseerde rentevoet. Neem contact op met onze email martinswaltersloanfirm @ Yahoo.com of martinswalters28@gmail.com voor meer informatie. Beste groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi, het is wat laat, maar is de almanak nog ergens te verkrijgen? Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem11.8.17

  We are urgently in need of kidney donors for the sum of $450,000,00, WhatsApp 917418483326
  Help Line: 917418483326
  Call: +91 9036106919
  kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Anoniem11.8.17

  We hebben dringend behoefte aan nierdonoren voor een bedrag van € 450.000,00, WhatsApp 917418483326
  Help Line: 917418483326
  Bel: +91 9036106919
  kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dit is om de publieke mannelijke of vrouwelijke te informeren die gezond zijn en 100% ernstig zijn bij het verkopen of om nier te kopen, moet dringend contact opnemen met Dr. Mercy Lara Ziekenhuis e-mail: mercylarahospital@gmail.com, aangezien we veel patiënten hebben die momenteel zijn Heb je een niertransplantatie nodig, zoekt u een kans om zijn nier voor geld te verkopen door de financiële pauze en we zullen 800.000EURO voor zijn nier geven. En ook hebben we hiv / hulp genezen als u de behandeling nodig heeft, stuur ons dan ook gewoon mail, CONTACT US @

  EMAIL: mercylarahospital@gmail.com

  Whatsapp nummer; +2348053930975

  dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Goedendag iedereen,
  Verkoop een nier. Red een leven en verdien geld, Am dokter Alex, een specialist voor nierafname Wil je je nier verkopen om een leven te redden? Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je nier voor een goede prijs te verkopen, zodat je je schuld kunt betalen? is een kans voor u om uw nier te verkopen voor 500.000,00 $ en meer. Alle geïnteresseerde donateurs dienen contact op te nemen met ons team. Voor meer informatie per e-mail: dralexspeciallist@gmail.com Of wat is app +2348162029187 Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we zullen er zeker van zijn dat we met u samenwerken en wij zullen ervoor zorgen dat je het leuk vindt om met ons zaken te doen.

  E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wilt u uw nier verkopen voor geld? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële mislukking en u weet niet wat te doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zullen u een goed bedrag voor uw nier aanbieden. E-mail: primusspecialityhospital@gmail.com
    

  Vriendelijke groeten
  Dr. Aman Dua.
  © 2017 Primus Hospital
  WhatsApp +919035080174

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo.

  Wilt u uw nier kopen of verkopen voor geld, dan heeft Spimal Hospital dringend behoefte aan O ve B ve en A ve aan het tarief van $ 500.000,00. Als iemand bereid is om te doneren of te verkopen, neem dan contact met ons op via Contact: samuelstephen1009@gmail.com


  Need Genuine Donors

  Wachten op je reageert

  Beste wensen

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Goedendag iedereen,
  Verkoop een nier. Red een leven en verdien geld, ben dokter Alex een specialist voor
  nier aankoop Wilt u uw nier verkopen om een leven te redden? Bent u dat
  op zoek naar een mogelijkheid om je nier voor een goede prijs te verkopen, zodat jij
  kan uw schuld betalen? Dit is een kans voor u om uw nier te verkopen voor
  500.000,00 $ en meer. Alle geïnteresseerde donoren moeten contact opnemen met ons team voor
  meer informatie per e-mail: dralexspeciallist@gmail.com Of wat is app
  +2348162029187 Zorg ervoor dat je niet aarzelt om contact met ons op te nemen, omdat we dat zullen doen
  zorg er zeker voor dat we met u samenwerken en wij zullen ervoor zorgen dat u
  graag zaken met ons doen.

  E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 34. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  neem contact op met dr. Maria voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 35. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  neem contact op met dr. Maria voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 36. We are urgently in need of kidney donor in a very good health condition for the sum of $470,000,00 and we will take properly care of the donor doling the whole process, here you can contact us via email address: ahospital661@gmail.com or phone number-+919677345881 by name Dr Donald Moore.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 38. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 39. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Goedendag iedereen,
  Ik ben arts alex bij naam een neughrogist
  in Kidney Purchase, Wilt u uw reis om redden redden?
  op zoek naar een mogelijkheid om je goede prijs te verkopen, rekening jij
  kan je je schuld betalen? Dit is een kans voor uw verkoop
  600.000,00 $ en meer. Alle geïnteresseerde donoren moeten contact opnemen met ons team
  meer informatie via e-mail: dralexspeciallist@gmail.com Van welke toepassing?
  +2348162029187 Zorg ervoor dat je niet aarzelt om contact op te nemen, zoals we zullen doen
  Zeker, zorg ervoor dat we jou hebben leren kennen en wij weten dat jou zeker zijn
  graag zaken met ons doen

  E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Kijkt u ernaar uit om te kopen om het leven van een vriend en een familielid te redden.


  Overweegt u of wilt u uw nier verkopen vanwege een financiële storing?


  prijs? Dit is een kans om te verkopen voor $ 450.000,00 dollar? Stuur ons een bericht


  vandaag zo snel mogelijk. Zoals we momenteel aan het kopen en verkopen zijn van


  Nieren. Ons ziekenhuis is ook gespecialiseerd in nier- en leverchirurgie en


  we zijn momenteel in samenwerking met andere internationale ziekenhuizen voor


  het kopen en verkopen van gezonde nieren, met leven en bijbehorende


  donoren. Wij zijn gevestigd in India, Canada, het VK, Pakistan, China, Chili, Turkije,

  VS, Maleisië, Thailand, Columbia, Nigeria etc.


  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om


  Neem contact met ons op via e-mail: draustinelvis@gmail.com


  Echte donors / verkopen / kopers die nodig zijn, u moet geld ophalen voor kosten van de gezondheidszorg of schulden betalen of een goed  Beste wensen  DR AUSTIN ELVIS

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik ben zeer tevreden met de hulp die de grote tovenaar genaamd Dr. Miller me gaf toen mijn geliefde me verliet. Dr. Miller was binnen 48 uur in staat mijn geliefde terug te brengen naar mij. Dit is de reden waarom ik Dr. Miller-services aanbeveel aan iedereen die problemen heeft in de relatie moet niet klagen naar Dr.Miller via de details via e-mail: Drmillerporter102@gmail.com met is help je relatie een perfecte relatie zal maken

  WhatsApp: +17816567138
  Neem contact met ons op via e-mail: Drmillerporter102@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hallo ik ben Dr Mcmahon Gary
    We hebben dringend een nierdonor nodig in een zeer goede gezondheidstoestand en we zullen goed zorgen voor de donor tijdens het hele proces, hier kunt u contact met ons opnemen via e-mailadres: Doctormcmahonhospitalservices@gmail.com of telefoonnummer- + 16194929809 whatsApp of bel . op naam Dr. Mcmahon gary. we zullen je goed aanbieden
  Geldbedrag voor uw nier Ik ben een nefroloog bij de kliniek. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook nieren en de aankoop en transplantatie van nieren met overeenkomstige donor
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigde Staten, Astria, Duitsland malysia libia spain
  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, doe dat dan niet
  Aarzel niet om ons een e-mail te sturen, bedankt.

            

         je oprechte Dr. Mcmahon Gary .........

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Dit is om het grote publiek te informeren
  en 100% serieus
  bij het doneren van hun nier moet dringend contact worden opgenomen
  Johnson, ik ben een nefroloog in het algemeen ziekenhuis.
  Omdat we veel patiënten hebben die hier voor een niertransplantatie zijn, Are
  u op zoek bent naar een mogelijkheid om uw nier te doneren vanwege geld
  financiële storing, Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie / transplantatie
  en andere orgelbehandeling,
  transplantatie van nieren
  met een levende en gezonde donor. We bieden $ 800.000,00 USD voor
  uw nieren Als
  u bent geïnteresseerd in het doneren van uw nier, aarzel dan niet om dit te doen
  Neem contact met ons op via e-mail; generalhospital121@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Mijn naam is dr. Nelson Bene van het Irrua-specialistenziekenhuis, ik ben een specialist in orgaanchirurgie en we behandelen het kopen als orgaan van de mens die wil verkopen en we zijn gevestigd in Nigeria, de VS en Maleisië, maar ons hoofdkantoor is in Nigeria. Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we dat verder kunnen gaan. En dit is onze e-mail als u geïnteresseerd bent: nelsonbene233@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 46. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 47. We hebben dringend behoefte aan nierdonors over de hele wereld voor een bedrag van 800.000,00, EURO ..
  Neem contact op met dr daniels voor meer informatie over de nierprocedures:

    E-mail; danielshospital55@gmail.com

  whatsapp; +2348181726727

  Dank je..

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hallo dames en heren, ik ben de Dr. billywillfred van het UBTH academisch ziekenhuis als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, dit is het juiste moment voor u om uw nier tegen elke prijs van uw gewenste keuze te verkopen. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we onze patiënt het beste geven wat ze ooit hebben gewild, als je geïnteresseerd bent om je nier vriendelijk te verkopen, E-mail ons Billywillfred39@gmail.com of stuur ons een e-mail naar Billywillfred39@gmail.com, we waarderen je reactie en oprechtheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hallo dames en heren, ik ben de Dr. billywillfred van het UBTH academisch ziekenhuis als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw nier, dit is het juiste moment voor u om uw nier tegen elke prijs van uw gewenste keuze te verkopen. Ik wil dat jullie allemaal weten dat we onze patiënt het beste geven wat ze ooit hebben gewild, als je geïnteresseerd bent om je nier vriendelijk te verkopen, E-mail ons Billywillfred39@gmail.com of stuur ons een e-mail naar Billywillfred39@gmail.com, we waarderen je reactie en oprechtheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Anoniem17.8.18

  dag iedereen
  Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw nier aan het juiste ziekenhuis vanwege
  financiële crisis, goed nieuws voor jou, ik was er een in die situatie tot ik
  ontmoet een vriend die me voorstelt aan het ziekenhuis van Fortis, waar ik mijn nier verkoop
  voor een goede som geld $ 180.000, ben weer gelukkig met mijn leven omdat
  armoede is de ziekte,
  als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met het ziekenhuis op [
  fortis.hospital.in@gmail.com] alleen krijgen ze erg serieus en zij
  moet serieuze nierdonor zich hun e-mail herinneren
  fortis.hospital.in@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / kiezerskaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr. Sunaj

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / kiezerskaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr. Sunaj

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / kiezerskaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr. Sunaj

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: alimohammed5932@gmail.com
  Vriendelijke groeten
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hallo, we zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, Europs
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  Whatsapp: + 905338534346
  alimohammed5932@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 61. We are urgently in need of kidney donors in Apollo Hospital India for the sum of $800,000.00 USD (6.80Crores). For more details contact us via the below Email.
  E-mail: apollo.hospital101@gmail.com
  Whats-app: +917411218493

  BeantwoordenVerwijderen
 62. We are urgently in need of kidney donors in Apollo Hospital India for the sum of $800,000.00 USD (6.80Crores). For more details contact us via the below Email.
  E-mail: apollo.hospital101@gmail.com
  Whats-app: +917411218493

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Are you interested of selling one of your k1dney in exchange of money in India, please kindly Contact us now as we are urgently in need of k1dney. for more details. whatsApp +918296078842. Email: globalkidneyhospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 64. We are urgently in need of kidney donors in Apollo Hospital India for the sum of $800,000.00 USD (6.80Crores). For more details contact us via the below Email.
  E-mail: apollo.hospital101@gmail.com
  Mobile Number: +917338349363
  Whats-app: +917338349363

  BeantwoordenVerwijderen
 65. We are urgently in need of kidney donors from all around the world and we offer 800,000.00,EUROS for one kidney..Contact dr daniels for more information...

  Email: danielshospital55@gmail.com

  Whatsapp: +233556635528


  Thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hola todos.

  Mi nombre es Dr. Drew, soy frenólogo de la Fundación Mayo NHS Arizona Trust. Nuestro hospital está especializado en cirugía de riñón y también nos ocupamos de la compra y el trasplante de riñones con un donante vivo correspondiente. Estamos ubicados en España, Turquía, Estados Unidos, África. Si está interesado en vender o comprar riñones, no dude en comunicarse con nosotros por correo electrónico:
  drdrew247.mayoclinic@gmail.com

  Mi respeto

  Dr. Drew

  BeantwoordenVerwijderen
 67. ¿Quieres vender tu riñón?
  ¿Está buscando una oportunidad para vender su riñón por dinero debido a una crisis financiera y no sabe qué hacer?
  Luego, contáctenos hoy a través de drdrew247.mayoclinic@gmail.com y le ofreceremos una buena cantidad por su riñón porque necesitamos urgentemente un riñón en nuestra clínica.
  correo electrónico: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
  Precio: 850,000 EUR

  BeantwoordenVerwijderen
 68. ¿Quieres vender tu riñón?
  ¿Está buscando una oportunidad para vender su riñón por dinero debido a una crisis financiera y no sabe qué hacer?
  Luego, contáctenos hoy a través de drdrew247.mayoclinic@gmail.com y le ofreceremos una buena cantidad por su riñón porque necesitamos urgentemente un riñón en nuestra clínica.
  correo electrónico: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
  Precio: 850,000 EUR

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ben je in een financiële crisis, heb je geld nodig voor een betere levensstandaard, heb je schulden en wil je je nier vandaag voor geld verkopen, bezoek ons ​​dan en we zullen die droom van je waarmaken, we kopen een nier voor $ 480.000 USD ! Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw niveau te veranderen, uzelf te bevrijden van schulden en nee te zeggen tegen armoede, bent u op zoek naar een financiële doorbraak, bent u op zoek naar middelen om uw lening te betalen en andere familieproblemen op te lossen, bent u financieel in de problemen en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u veel geld voor uw nier. Mijn naam is Dokter RAKSHAN SAI Ik ben een nefroloog in het RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook. De aankoop en transplantatie van nieren met overeenkomstige donor
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Frankrijk, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit
  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze e-mail: rakshanhealthcenter@gmail.com

  Groeten

  DR RAKSHAN

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ben je in een financiële crisis, heb je geld nodig voor een betere levensstandaard, heb je schulden en wil je je nier vandaag voor geld verkopen, bezoek ons ​​dan en we zullen die droom van je waarmaken, we kopen een nier voor $ 480.000 USD ! Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw niveau te veranderen, uzelf te bevrijden van schulden en nee te zeggen tegen armoede, bent u op zoek naar een financiële doorbraak, bent u op zoek naar middelen om uw lening te betalen en andere familieproblemen op te lossen, bent u financieel in de problemen en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u veel geld voor uw nier. Mijn naam is Dokter RAKSHAN SAI Ik ben een nefroloog in het RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook. De aankoop en transplantatie van nieren met overeenkomstige donor
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Frankrijk, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit
  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze e-mail: rakshanhealthcenter@gmail.com

  Groeten

  DR RAKSHAN

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Wilt u uw nier verkopen?
  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
  Neem dan vandaag contact met ons op via drdrew247.mayoclinic@gmail.com en we zullen u een goed bedrag voor uw nier aanbieden, omdat we dringend een nier nodig hebben in onze kliniek.
  e-mail: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
  Prijs: 850.000 EUR

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Wilt u uw nier verkopen?
  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
  Neem dan vandaag contact met ons op via drdrew247.mayoclinic@gmail.com en we zullen u een goed bedrag voor uw nier aanbieden, omdat we dringend een nier nodig hebben in onze kliniek.
  e-mail: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
  Prijs: 850.000 EUR...

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B ve, O ve en A ve met een paspoort / kiezerskaart of Pan-kaart en de leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: drdrew247.mayoclinic@gmail.com
  Prijs: 850.000 EUR...
  Vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Anoniem16.9.19

  Geachte heer mevrouw,

  Wilt u uw nier verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële storing en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag contact op met LORENA KIDNEY CLINIC en zij zullen u een goed bedrag voor uw nier aanbieden. DR LORENA is een nefroloog in LORENA KIDNEY CLINIC. Ze specialiseerden zich in nierchirurgie en houden zich ook bezig met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Ze bevinden zich in Rusland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, de VS, Maleisië, Indonesië, Australië, Polen, Spanje. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen via e-mail: (LORENAKIDNEYCLINIC@GMAIL.COM)

  LORENA NIER KLINISCHE STICHTING

  Telefoon: +1 984 213 1994

  E-mail: LORENAKIDNEYCLINIC@GMAIL.COM

  BeantwoordenVerwijderen