2 alulabels
#alulabels #alulabels #alulabels #alulabels #alulabels #alulabels #alulabels #alulabels #alulabels

Na jarenlang -en met wisselend succes- labels in allerlei materialen gebruikt te hebben ontdekte ik bij Christine van Woeste goesting de oplossing: labels in aluminium. Onverwoestbaar én afwasbaar, dus jaar na jaar te gebruiken en -labels gemaakt van takjes buiten beschouwing gelaten- best milieuvriendelijk, aluminium kan namelijk eindeloos gerecycleerd worden.
Ik herken een goei idee als ik er eentje zie, dus ik kopieerde schaamteloos Christines idee en liet een doos vol labels snijden bij mijn favoriete staalman. De labels bevielen zo goed dat ik een volgende lichting bestelde, maar een lichting met extra features. Labels 2.0. Lasergesneden labels met afgeronde hoekjes en een gaatje om op te hangen. De perfectie!
Ik liet er meteen genoeg maken zodat ik ze ook hier kan aanbieden, niet in één, niet in twee, maar in drie verschillende maten!
Kleintjes voor je zaailingen, een handige tussenmaat voor rijen grotere groenten en extra grote voor de vaste groenten.

Afhankelijk van welk soort stift u gebruikt zijn de labels makkelijk of iets minder makkelijk af te wassen, de Poscastiften zijn met wat minder gefrot te verwijderen dan de Artline, maar beide dienen goed. Artline is wat goedkoper en vooral makkelijker verkrijgbaar. uitleg

Om labels te bestellen stuur je me een mailtje met het aantal en je adres.
Bestel je er meer dan 50 krijg je 5% korting en vanaf 100 krijg je 10% korting, ongeacht de maat.