Hemmekes

Handen omhoog

Ik laat u snel iets zien voor u denkt dat ik weer zwanger ben.
Een van de vier hemdjes die ik de afgelopen week in elkaar stak, één omdat er aan de rest nog geen knopen staan, maar u heeft ze van mij te goed.
Misschien wel in een hemdjesspecial want naar het schijnt zijn daar nogal veel vragen over.
Ik zou zo niet weten wat te vertellen over een hemdje, dus zet hieronder uw vraag en ik zal mijn best doen om er op te antwoorden in Hemmekes, deel twee.

Mein kampf
Ik zal dan nu over iets anders praten.
Achter Jef ziet u zijn kamp, allee 't is te zeggen, plots stond er een kamp in het bos over onze deur, maar cowboys voelen zich overal thuis dus noemen wij dat gewoon ons kamp.

Blij?
Hier ziet u hoe blij wij zijn met dat kamp.

Kijk eens naar het poesje
En hier ziet u hoogstwaarschijnlijk Tony Hugo omdat Sabrina niet zo sociaal is en maar één vriendin heeft nl. Blanche (U weet wel, de Teckel)

Sabrina Tony HugoMoest u nu denken dat ik niet weet wie wie is bent u fout, want links hebben we Sabrina en rechts Tony H.
Bovenstaande zijn uit elkaar te houden door drie verschillen, ten eerste heeft Sabrina één blauw oog en Tony H. heeft twee bruine ogen, ten tweede heeft Sabrina al weken een grote zwarte vlek op haar pels en ten slotte ten derde is Tony H. -we moeten daar eerlijk in zijn- gewoon veel mooier dan zijn zus, Tony H. is een tijger en Sabrina is een vuile kat.
Zo zit dat.