donderdag 4 december 2008

Goe boke

Brie, peer en honingStokbrood, brie en dan peer en dan brie en dan peer en dan nog een paar keer en dan honing.
En dan een grote tas cappuccino.
(Waarom noemt trouwens iedereen cappuccino plots café latte?)

21 opmerkingen:

  1. Volgens mij is het gewoon een soort koffie verkeerd, maar dat klinkt niet zo chique! Er gaat meer melk in dan bij een cappucino. Ik persoonlijk vind het heerlijk, hoe het ook genoemd wordt en als ik dat broodje er zo bij zie, krijg ik er wel heel veel zin in ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Cappuccino
    ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh jom daar heb ik nu eens zin in zie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh mag ik deze middag bij u komen eten? Of levert gij ook aan 't werk?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. welwel5.12.08

    Nog nooit gehoord : brie met peren. Ziet er zaaaaaalig uit !
    Nu iets anders : weet jij hoe je zo'n touwtje moet knopen voor aan een juweeltje dat je dan door te schuiven korter en langer kan maken (2 knoopjes) - is dat een speciaal soort knoop ... ja, ik weet het ... jij hebt een knappe zoon ... maar ... ik vraag het toch maar

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een gezond en mager tussendoortje, gelijk we zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat met dat schuifkoordjuweeltje: neem het ene eindje van je touw, leg het over het andere eind, en draai het twee keer rond dat andere eind. (Dus maak met het ene eind twee lusjes rond het andere eind). Leg het kleine eindje touw aan het eind van de lussen over de beide lussen heen, en steek het er tussendoor. Trek aan. Doe dan hetzelfde aan de andere kant. Als het hiermee niet duidelijk is wil ik het wel eens proberen te tekenen. En ergens downloadbaar plaatsen of zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. begeeftzichnaarhettoilet5.12.08

    Eikes, brie met peren ik moet er niet aan denken

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mmm, ik heb net een identiek broodje gegeten! Ik steek het wel nog even in de croque-machien, zodat het lekker warm is op deze koude dagen.
    En dan nu verder eten aan mijn dessert: een chocoladebol met slagroom :o).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. calamity jane5.12.08

    de knoop waarvan hier sprake is volgens mij een vissersknoop. en die maak je zo: http://www.scoutpedia.nl/wiki/Vissersknoop

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het ziet er NIET heerlijk uit maar het is wel heerlijk. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oei, ziet het er weer wansmakelijk uit?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Omdat dat makkelijker schrijft, tiens. Dat had je zelf toch ook kunnen bedenken hè?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het ziet er uit als een broodje uit de jaren 80. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zeker 'goe', maar ik zou er eerst nog een bedje van rucola onder leggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. voor mij alleen het broodje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. welwel8.12.08

    dank je wel tante riet ... op het eerste zicht is het niet erg duidelijk ... maar straks neem ik een koordje en begin ik eraan ... Mme : dankje voor het uitlenen van deze commentaar-plaats voor andere dingen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb dit even aan mijn lief laten zien. Hij heeft morgenmiddag vrij en mag de boodschappen doen. Ik hoop dat hij de hint heeft begrepen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Als de kindjes mij hier iets gelijkaardigs zien klaarmaken gegarandeerd de opmerking:
    "Hmm papa ... weer 'vettige prak' aan't maken?"
    9 op de 10 keer likken ze wel duimen en vingers af :)

    BeantwoordenVerwijderen