Eentje in de reeks van: Als-ik-vanalles-neem-wat-ik-lekker-vind-en-ik-gooi-het-samen-kan-het-alleen-maar-nog-lekkerder-zijn.
En lekker it is.
Nodig:
-Paddestoelen, nu bv champignons, in de herfst cantharellen, schoongeborsteld, in stukken
-Pijnboompitten, geroosterd
-Verse spinazie
-Knoflook, geperst
-Parmezaan, geschaafd
-Bladpeterselie, gesnipperd
-Pasta
-Peper, zout en olijfolie
-Kook de pasta, giet af.
-Bak de champignons in olijfolie
-Voeg de spinazie met de look en nog wat olijfolie toe en roerbak tot de knoflook begint geur af te geven en de spinazie te slinken.
-Kap de pasta bij het champignonsmengsel op het vuur.
-Kruid met peper en zout.
-Voeg de peterselie, parmezaan en pijnboompitten toe.
Smakelijk!
Donderdag veggiedag
Labels: Koken