zaterdag 23 april 2011

1,2,3 pasta

Pasta met olijven, Abel, rucola en tomaat

1. Hakken: Hak wat basilicum en oregano fijn, gooi hierop een handje olijven en hak in grove stukken. Was een stuk of vijf tomaten, leg ze een voor een op de kruiden-olijvenberg en hak in stukken.
2. Mengen: Meng de berg, doe alles in een kom en breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout en meng samen met wat rucola onder net afgegoten spaghetti.
3. Afronden: Rasp er een grote hoeveelheid parmezaan over en dien op met lekker krokant brood.

Tast toe!

10 opmerkingen:

  1. mmm, pasta altijd lekker! Nu nog tomaatjes van eigen kweek! (olijfjes zijn wat moeilijker!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dat kleine handje die daar rechtsonder komt gepiept. Subtiel al es proeven...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 't Is bijna middernacht en ik wil mijn scherm opeten. Gij weet mensen honger te doen krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Simpel maar o zo lekkerrrrr!!!
    En dan olijfolie die wat van je kin drupt...zzzaaallliiggggg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mmmm...lekker!!! Aan tafel!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. yummy, ik krijg meteen trek!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Daar zou ik hier thuis ook veel succes mee hebben hoor !

    BeantwoordenVerwijderen