Caeser salade

Caeser salade
Er zijn ontzettend veel recepten voor Caeser salade, maar ik kan u garanderen dat dit het beste is.
Zo simpel is het gewoon.
Ik maak het al jaren op het gevoel, maar omdat iedereen (ziede dat het het beste recept is) mijn recept vraagt heb ik het vandaag eens afgemeten en hier zijn de resultaten:

Nodig:
-Een krop ijsbergsalade
-Een klein, wit, ongesneden brood
-Een handje pijnboompitten
-1,5 koffielepel mosterd
-4 ansovisfilets
-50 gram parmezaan
-15 cl olijfolie
-1/2 teentje look, geperst
-Peper en zout

Was en snipper de ijsbergsalade, doe het in een kom en dek af zodat de sla niet uitdroogt.
Doe de mosterd in een kommetje, voeg de ansjovis toe en plet met een vork, roer er de olie, knoflook, peper en zout en de helft van de parmezaan, fijn geraspt toe.
Snij het brood in blokjes, iets groter dan een cm.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan, zet opzij.
Bak het brood tot het mooi krokant is.

Roer de vinaigrette goed door elkaar en kap over de sla, roer alles goed om, strooi de korstjes erover, dan de kaas en de pijnboompitten en geniet.

Caeser salade