Nodig:
-Mozarella
-Peper
-Half gedroogde tomaten op olie
-Pesto
In die volgorde op je boterham leggen.
Bij voorkeur desembrood.
's Avonds heb ik een pasta gemaakt met de overschot.
Ook lekker.
woensdag 22 oktober 2008
In de reeks: Een goe boke
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Inspiratie bij Ristorante gevonden?
BeantwoordenVerwijderenmmmmm, maar werkelijk MMMMMMMM!
BeantwoordenVerwijderenIk begin hier spontaan in mijn klavier te speekselen.
Spijtig dat je via het scherm die gerechtjes niet kant- en klaar kunt eruit nemen hé. Take away bij Mme zsa Zsa; het lijstje 'nog klaar te maken' wordt weer wat langer...ken je ook enkele lekkere warme varianten (uit de oven).
BeantwoordenVerwijderenOnze meisjes willen tegenwoordig niets liever dan 'sandwiches met kaas uit de AGA'...
Heerlijk!!!
BeantwoordenVerwijderenEn dan eten op een zonovergoten terras...mmm!
BeantwoordenVerwijderenOh, wat een blogje naar mijn hart! Ik kon maar heel even rondneuzen want ik word in het bos verwacht om omgewaaide bomen te gaan opruimen. Maar zo gauw dat klusje geklaard is kom ik terug om meer van je toffe posts te lezen. Die bokes zien er lekker uit, heb je nog verse basilicum in je moestuin?
BeantwoordenVerwijderenMmm, ik eet dat ook graag!
BeantwoordenVerwijderenDikwijls steek ik dat ook nog even tussen de croc-monsieur-machien, dan is het lekker warm en gesmolten en onweerstaanbaar.
Ik ga er eens werk van maken, denk ik.