Moederdag, voor de profiteurs

Mama

Normaal zou ik al in mijn beddeke liggen met een goed boek, ik heb nogal wat keuze tegenwoordig, ik ben net in het boek van Celia Ledoux begonnen, heb nog een boek van mijn boekenclubje liggen (titel mag niet verklapt worden) en probeer wegwijs te geraken in de permacultuur met de hulp van dit boek, maar op vooravonden van uitslaapochtenden maakt het allemaal zo niet uit, nog tijd genoeg om te lezen.
In een jaar zijn er bij ons drie officiële uitslaapochtenden, één verjaardag en twee moederdagen, voor al de rest wordt zielig gedaan of ambras gemaakt.
Maar morgen heb ik dus een officiële uitslaapochtend mét ontbijt en een kadooke.
Jef: "Het begint met een Mie!" Keispannend!

Dus degene die zeggen dat moederdag in mei commercieel is en dat ze daar niet aan meedoen zijn stoem... of mannelijk.
Het fotooke is van een t-shirtje dat ik ooit borduurde voor Jef, mijn eerste en laatste borduursel, dat gaat zo traag.
Ondertussen draagt Abel het.

Zomaar een vrijdagmiddagWat ik ook wou zeggen, herinnert ge u dit nog, natuurlijk had ik al mijn hobbymateriaal met reden meegezeuld. Carmen De Vos, kwam speciaal voor mij en een gazet naar daar om mij samen te vatten in één beeld en dat is goed gelukt vind ik zo zelf wel.
Vorige week nog bij Jo aan tafel, dit weekend in uw favoriete krant!p--11-Mother--30

En dan wens ik u nu een goede nacht toe en voor morgen een fijne uitslaapochtend met ontbijt en kadooke (van uw kind, niet van uw man, dat is er dan weer over én u bent zijn moeder niet, toch?)