woensdag 4 mei 2011

Wat met de paaseikes?

Meuhh

Wat ik met de chocolademannekes doe is nu niet echt meer van toepassing, crèmeglace daarentegen!

Buiten de overschot van de paaseikes gaat er ook de overschot van bananen in, en dat hoeft zelfs niet gelijktijdig overschot te zijn. Bijna bruine bananen snij ik in stukken en steek ik in de vriezer. Dan zijn er een paar opties, ofwel gooi je ze in de blender met wat melk en heb je geweldige milkshake, ofwel gooi je ze in de blender zonder iets en krijg je banaanijs, Miss Stik vertelde daar al eens over. Als je er dan op het eind nog een ei in mixt krijg je dit, banaanstracciatella. Mijn gedacht!

8 opmerkingen:

  1. Ik maakte met het overschot aan eieren, zowel 'echte' als chocolade-paaseieren, uw bread and butter cake. Het was smullen, dus namens meneer Snoeshaan en mij: bedankt voor het recept!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoera! daar gaan die eieren, hazen en kuikens in :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha ha, die foto met de koe!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer, ik heb geen eitjes meer over!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die zijn hier in huis vrees ik allemaal al op..

    wellicht wil je meedoen met mn give away! geinige knopenarmbandjes (vind ik zelf dan he...)

    http://eenkloddertjerozehier.blogspot.com/2011/05/bijna-weggewaaid-tijdens-maken-give.html

    groetjes daan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig idee!!! Bevrozen bananen mixen dat werd hier al toegepast, maar al die chocolade eieren..., daar geraak ik maar niet vanaf. (ik probeerde ze al te verpatsen aan mijn kinderen alias chocomelk, maar ze verkiezen echte nesquik)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. jammie.... dat ziet er overheerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. miljaar dat ziet er lekker uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen