Week 28, ook wel de week waarin we niet meer van groentepakket deden maar recht uit de achtertuin begonnen te koken.
Dat komt wel goed die tuin, na de grote overwinning waren er een paar noodzakelijke zaaimomenten van doen, maar nu ziet het er goed uit.
Er was al een tijd spinazie en snijbiet en nu zijn daar nog bietjes, worteltjes, courgettes, broccoli, 27 soorten sla en nog meer kruiden bijgekomen, plezant, tof, echt waar, ik kan daar zo van genieten van mijnen hof.
Het begint afgezaagd te worden maar weeral komt alles uit Plenty, waarom koop ik eigenlijk nog andere kookboeken?
Maandag: Quesadillas met zwarte bonenpasta en salsa van tomaten en avocado's
Dinsdag: Salade van nieuwe aardappeltjes, erwtjes en kwarteleitjes, maar omdat kwartels precies alleen met kerst eitjes leggen zullen het de kipvarianten worden.
Woensdag: Salade van rode biet, sinaasappel en zwarte olijven met gestoomde rijst.
Donderdag: Gevulde courgette -en daar vind ik geen recept van- en een warme salade van broccoli, paprika, erwtjes enz en daar ga ik een fotooke van trekken en wat over vertellen want met dat slaatje kunt ge alles lekker maken.
Vrijdag: Dan ga ik uit eten met de schoonfamilie.
Zaterdag: Dan ga ik naar een workshop van Jonge sla en verwacht daar keilekker te eten.
Mijn eten van den donderdag.
Zo, en nu voeg ik mij bij Abel
Week 28
Labels: Weekmenu