donderdag 8 december 2016

Zsazsalmanak2017, dit weekend in de krantenwinkel

Zsazsalmanak2017
Alles wordt ooit beter!
Vorige keer stak de zsazsalmanak midden januari bij de krant, deze keer al half december!
Zo snel kan het gaan!

De kalender werd dit jaar geen co-productie tussen Eva en mezelf, maar eentje tussen Dorien, Natalie, Maartje, Velt en mezelf. De zsazsalmanak past dit jaar volledig in het Huis, Tuin en Keukenplaatje dus kon ik wel wat hulp gebruiken. Want in de moestuin kan ik misschien wel mijn plan trekken, maar het huishouden dat is niet meteen een succes te noemen. Dus zocht ik hulp!
Voor het huisgedeelte vroeg ik Natalie van Les Odettes om receptjes te bedenken, zo leert u hoe u spinnen afschrikt, hoe u zelf allesreiniger maakt en wat u moet doen om toch voornaam voor de dag te komen met vettig haar. (Check ook zeker haar geweldig boek: Handboek voor de thuisdrogist) Dorien inspireert u en mij in de keuken met haar maandelijkse kooktips met seizoensgroenten, Maartje koos voor elke maand een bijpassend boek en Emelie, Leentje en Fatma van VELT vulden ruimschoots mijn groenten- en fruit inmaaklijst aan.

Ik maakte de kalender die ik zelf aan mijn muur zou willen hangen en dat had niet gekunnen zonder de hulp van deze kenners!
Het klinkt hier nu als mijn speech voor de Gouden Boekenuil die ik net heb gewonnen voor mijn meesterwerk in 12 delen.
Maar toch, ge moet dit weekend dat kalenderke eens bezien, tof hoor!

Zsazsalmanak2017
Voorts was er ook nog plek voor een seizoensgroentenlijstje (waar Dorien mee vertrok voor haar kookinspiratie), een moestuinkalender en een beestje van de maand, dat u niet zomaar alles plet wat u tegenkomt in de tuin.
De schoolvakanties werden duidelijker aangegeven door het hele vakje een kleur te geven en ook de officiële feestdagen werden ingekleurd. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven, er staan weer wat tekeningetjes bij die niemand gaat kunnen plaatsen en ik tegen dan ook vergeten ben, de maanstanden zijn aanwezig en 14 februari kreeg een hart ipv een vakje.

Ik hoop dat de kalender u inspireert, je zal zien, er staan niet overal receptjes bij, maar er is maar weinig dat goede boeken en vrienden niet weten!

Moest je toch nog twijfelen, dan doet Het Nieuwsblad een geste, vul hier je emailadres in en ontvang een bon om de krant dit weekend met 50% korting te kopen.

De Nederlanders zullen het wat moeilijker hebben, het is het goedkoopst en gemakkelijkst als u gewoon even op bezoek komt en een krant koopt, maar als dat geen optie is dan mag je me altijd mailen, ik weet nog niet zeker hoeveel kalenders ik kan versturen, dus overweeg dat dagje België misschien toch maar!

35 opmerkingen:

 1. Hij hangt al twee jaar in mijn keuken dus dit jaar ook weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorig jaar de eerste keer je kalender bemachtigd en meteen grote fan. Ben benieuwd naar de nieuwe versie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gezellig, die kalender van jou! Ik ben fan!👏

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig, hier ga ik zondag vlug om!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik heb hem vorig jaar hier in nl. gehaald, en was verkocht. Mijn bezoek bleef alleen soms wat erg lang op het toilet zitten!!!! Bedoel je dat hij dit jaar niet in Nederland te krijgen is - want ik zette de datum al een tijdje terug in mijn agenda?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel hoor! Maar niet iedereen krijgt blijkbaar een krant te pakken!

   Verwijderen
  2. Weet jij waar je het Nieuwsblad kunt kopen in Nederland? Bij Bruna?

   Verwijderen
  3. Vorig jaar zette Mme een link naar der adressen waar het blad verkrijgbaar was, dus ik weet nu waar ik in mijn woonplaats terecht kan. (Ik hoop tenminste dat datzelfde adres de krant nog verkoopt...)

   Verwijderen
 6. Heb hem al elke keer gehad, geweldig .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,
  ik wil mijn collega die in België woont de krant laten kopen. Om welke krant gaat het?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,
  ik wil mijn collega die in België woont de krant laten kopen. Om welke krant gaat het?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo madame Zsazsa,
  Ik ben een fan van de kalender én van je blog. Helaas woon ik in een kleine plaats in Nederland, maar ook in de grotere plaats was hij niet meer te koop.
  Ik wil er graag voor betalen. Groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan hem nog bij mij kopen, stuur maar een mailtje naar mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
  2. Kan je hem nog steeds kopen?

   Verwijderen
 10. Tadah - ik heb 'm! Moest er wel een aardig stukje voor fietsen, want bij de dichtstbijzijnde winkel uitverkocht, maar ik ben er blij mee. Je lijstje met verkoopadressen van vorig jaar werkte nog. Straks lekker mee naar bed om alvast te lezen en bladeren, en dan een jaar plezier op het toilet......

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat jammer dat ik het nu pas lees, ik woon in Nederland. Denk niet dat ik nu nog aan de krant kan komen.. De kalender ziet er super uit!
  Groeten van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan hem nog bij mij kopen, stuur maar een mailtje naar mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
 12. Is de kalender nog ergens te koop aub?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Is de kalender nog ergens te koop aub?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bij mij, je mag me mailen op mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
 14. Is de kalender nog ergens te koop aub?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Is hij ook digitaal te krijgen? Ik was te laat voor een krant...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De onderkanten zet ik snel online, de bovenkanten heb ik niet digitaal.
   Maar je kan ook een boekje bij mij bestellen: mmezsazsa@gmail.com

   Verwijderen
  2. Wanneer zouden de onderkanten online komen? Ik gebruik deze elk jaar op mijn werk. De originele hangt hier al te blinken aan de muur ;)

   Verwijderen
  3. Wanneer zouden de onderkanten online komen? Ik gebruik deze elk jaar op mijn werk. De originele hangt hier al te blinken aan de muur ;)

   Verwijderen
 16. Ook hier iemand die verrast werd door de vroege verschijning van je kalender. Al verschillende krantenwinkels geprobeerd, maar geen succes. Is er nog een andere manier om de kalender te verkrijgen, want het lief wil geen andere meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. je kan hem nog bij mij kopen, stuur maar een mailtje naar mmezsazsa@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De plaatselijke Standaard Boekhandel kon de krant toch nog nabestellen. Moest de kalender er niet bij zijn, probeer ik het alsnog via jou.

   Verwijderen
 18. Wilt u uw nier te verkopen voor je geld? Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, zal zijn dringend behoefte aan O + ve, A + ve en B + ve nierdonoren met of zonder paspoort en wij zullen u een knappe bedrag van maximaal $ 950.000 US bieden dollars. Elke belangstellende moet vriendelijk
  contact met ons op via e-mail: ubth11@gmail.com of WhatsApp 2347063061652

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vicky3.1.17

  Hoi, zijn de onderkanten al digitaal beschikbaar? Onze organisatie dreigt in het honderd te lopen tijdens deze eerste dagen van het nieuwe jaar... Of zijn er nog boekjes te koop bij jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nele6.3.17

  Hoi,
  Is de kalender nog ergens te vinden?
  groetjes,
  Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem9.4.17

  Groeten iedereen die ik wil dit medium te gebruiken om te bedanken Doctor Wayne Krul van Venkata gespecialiseerde ziekenhuizen india wiens ziekenhuis kocht mijn nier tegen de koers $ 140,000USD ze me betaald eerste helft betaling van $ 90.000 voor dat ze hun medische expert gestuurd om te komen en me op te pikken uit Mongolië naar India broeders het ziekenhuis was degene die betaald voor mijn reiskosten en ze nam een ​​goede verzorging van mij en behandelde me zeer goed ik wou dat er is een plek waar ik kon laten zien al de rol in mijn lichaam werden de één nier was het nemen van mijn systeem ik zou moeten hechten aan de wond klaar zijn en het niet pijn na de operatie was toen ze me betaald mijn evenwicht van $ 50.000 en vloog me terug naar mijn land Mongolië.
  Ik ben inderdaad dankbaar dat Venkata Specialist Hospital voor het kopen van mijn nieren en het nemen van me weg van mijn financiële problemen nu ben ik gelukkig leven met mijn 2 kinderen en we zijn blij.
  Hier is Venkata Specialist Hospital Contact Doctorwaynecurl@outlook.com of P.O Box 27 NewDelhi India of Tel No 919.270.170.046 of 447.031.967.810 als u wilt uw eigen nier of orgaan te verkopen
  best aanzien van mevrouw arsian
  mijn telefoonnummer 965845138

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem9.4.17

  Hallo elk lichaam mijn naam is Micheal Brown een burger van Peru
  Ik ben hier om te publiceren naar de wereld hoe ik rijk geworden na de verkoop van mijn
  nier aan Appollo ziekenhuis India, een vriend van mijn vertelde me hoe hij contact met hen op het internet, en stuur me hun e-mailadres, nadat ik contact met hen dat ze ermee akkoord dat mijn nier kopen bij de som van $ 200,000.00usd
  en zelfs betaalde me de helft van dit bedrag in staat te stellen me voor te bereiden mijn visum naar India, vóór de operatie vond plaats hier in India en de rest werd gegeven aan me geld na de operatie en ik ben nog steeds erg gezond, nu ben ik vet om te zeggen ik kan nooit meer arm zijn in het leven. want armoede is een strafbaar feit, terwijl het geld is tot een schaduw
  Advies dat je om hem te ontmoeten op apollospecialist.hospital.net@gmail.com voor uw droom nog een keer door hem schrijven via apollospecialist.hospital.net@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem9.4.17

  Ik ben Nathalia uit Spanje Ik wil alleen maar om dit medium te gebruiken om bhavin orgel gespecialiseerde ziekenhuizen india dat een van mijn nier gekocht als een gevolg van de financiële problemen was ik toen ik ben een moeder van 3 kinderen een vriend van mij mevr rita gaf me waarderen contact dit ziekenhuis in India dat ze zijn echte koper van de nieren via hun e-mail: Dr.lucienpye.clinic@gmail.com goed op kortsluiting mijn getuigenis dat ze kocht mijn nieren en betaalde me $ 150,000usd en nu ben ik een rijke zakenvrouw en mijn kinderen leven gelukkig prima en we hebben genoeg om van te leven dank God dat ik verkocht mijn nier aan de bhavin ziekenhuis, hier is mijn nummer voor het voordeel van de twijfel 393746202 en mijn advies aan geïnteresseerde donor moeten niet hun nier te verkopen aan onervaren ziekenhuis betreft mevrouw Nathalia van Spanje

  BeantwoordenVerwijderen