Twee september 2008

BoodschappenlijstjeVoorlopig houden we het op een half dagje school, dus na de middag gingen we boodschappen doen.
Voor de eerste keer in 2,5 jaar begon ik aan een boodschappenlijstje zonder Jef die met zijn potloden mee wou schrijven op mijn briefje en omdat ik plots tijd teveel heb eindigde ik met dit.
Een getekend boodschappenlijstje, overigens zonder rekening te houden met verhoudingen, het bruine ding tussen de appel en de wortels is een chorizoworst en de kip staat er ook alleen maar omdat een kippenfilet zo moeilijk tekent. De komkommer zijn we vergeten zie ik nu en er lag ook nog wat extra in de kar, maar dat is alleen maar omdat ik een fles wijn vergeten te tekenen was. Als olie heb ik saffloerolie meegebracht, is dat lekker of alleen maar gezond? Zonnebloemolie is trouwens beikes moest iemand zich dat ooit afvragen. Zowel in pannenkoeken als in mayonaise.

De Jef (als je geen kinderen hebt doe je dit misschien beter niet) was in zijn element met zijn eigen boodschappenlijstje en snelde door de winkel om alles wat volgens hem op zijn lijstje stond in de kar te gooien. Handig en snel is het niet, leuk wel.