donderdag 22 januari 2009

Het was winter

winter.jpgIk was wat ingedommeld geloof ik.
Maar ik heb af en toe nog rechtsboven het inspiratiekolommeke aangevuld, al gaan kijken bij Schurkenjurken? Tof hé, ik moet gewoon een dochter hebben seg, dan krijg ik toch een kleedje voor al die gratis reclame?

En nu over naar de foto links onder, de bessen, ik zit een beetje in de rats met de frambozen, ik had de herfstframbozen na de bloei moeten terugsnoeien en de zomerframbozen niet, maar ik weet bij God niet meer welke framboos wanneer bloeit, dus dan zou ik gewoon op goed geluk volgende maand de overbodige scheuten wegknippen en 8 scheuten per meter laten staan.
Maar zo simpel is het niet want Velt zegt van niet te snoeien het eerste jaar na aanplanten. Hoewel ik gerust al kan spreken van een frambozenwildernis.

Vertel mij, wat doe ik nu?

De foto rechts onder is de Marcel, helemaal in zijn nopjes.

10 opmerkingen:

 1. Ivm de frambozen zou ik afwachten en voolopig niet snoeien... Eventuele uitlopers wel weghalen in de vroege lente. Maar ik ben geen expert, alleen een frambozenfan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oe? Mijn frambozen komen uit een zak van de Colruyt. Ongesnoeid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook de herfstsoorten snoei ik wel eens in het voorjaar.. altijd gesnoeid, nooit niet gesnoeid. Groeit gelijk niks, frambozen.. enkel water en zon nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou begod niet weten wat gedaan met die frambozen, ik ben gewoon content dat u er weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awel, ik vind ook dat je een dochter moet hebben, dan kan ze met het buurmeisje samen spelen en samen uit de wilde tuin naast frambozen plukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad: een dochter voor Mme Zsa Zsa gewenst! Kan je ons inspireren met geweldige meisjesdingen!

  BeantwoordenVerwijderen