Kadootjes³

KadookesEn het blijft maar duren, Abel krijgt nog steeds kadootjes, deze keer ben ik er zelf om gereden want al die alternatievelingen zonder rijbewijs/auto spreken alleen maar af tot waar hun tramspoor loopt. En laat nu hier zelfs geen bus rijden.
Op naar Gent dus voor een gezellig namiddagje met gebak en koffie, desgewenst thee.
Mits een goede planning lukt het nu redelijk om met Abel in de Maxi-cosi ergens te geraken dus we kwamen zonder kleerscheuren aan bij Meisjesmama waar de koffie al klaarstond en de speelkamer gereserveerd was voor vier kleuters en een peutertje, koffie, thee, gebak én een speelkamer, dat is gelijk een binnenspeeltuin zonder gegil en zweet- en plastiekgeur, ideaal!
Vermiljoen en iemand die liever anoniem wenst te blijven waren ook op het appèl, de anonieme maakte de geweldige A, die consequent KA genoemd wordt door Jef "omdat het mooier is" en het schattige kimonovestje is van de gastvrouw, maar dat kon u hier al lezen.

De ronde fopspeendoekjes kreeg ik al eerder van Wolinn, omdat ik geen fopspenen in huis heb zitten ze in de luiertas als spuugdoekjes want zoiets leuks daar moet je mee uitpakken.
Wollin

Nog iemand een kadootje voor mij Abel?
Ik breng een stukje cake mee!