Maries pudding

Pudding
Nog eens een nagerechtje, eentje uit de oude doos, naast de bananenpudding eentje van mijn favorieten.
Een recept van mijn buurvrouw Marie, degelijk Vlaamse kost dus, te gewoon om voor een deftig dessert door te gaan maar wel heel lekker en eens iets anders dan een potteke pudding al dan niet met een petit beurreke op den bodem.

Nodig:
-500 ml melk
-zakje puddingpoeder voor 750 ml melk.
-500 ml yoghurt
-250 ml kwark/plattekaas/verse kaas
-200 gram suiker
-het sap van 1 citroen
-2 bananen
-2 appels
-2 sinaasappels

-Maak pudding met het poeder en de melk.
-Roer de suiker door de pudding.
-Laat de pudding afkoelen, roer geregeld zodat er geen vel op komt.
-Roer de yoghurt, het citroensap en de verse kaas door de pudding.
-Snij het fruit in kleine blokjes en verdeel over de kommetjes, vul aan met de pudding.

Marie maakt het met 250 gram suiker, dat is wel mierzoet, maar mij niet gelaten natuurlijk, u bent misschien niet te dik.