maandag 7 december 2009

Ocharme ons Blancheke

Blanche
Drie keer naar de dierenarts op een dikke week tijd met een keer één en een keer drie overnachtingen, maar nu zijn we weer compleet, allee het is te zeggen zonder stukske rubber dat ergens in haar dunne darm vast zat ter hoogte van de pancreas en er voor zorgde dat ze heel erg ziek werd.
Maar ze is genezen, een gouden hondje volgens de dierenarts, dat zal de rekening verklaren.
IMG_8201

23 opmerkingen:

 1. ocharm!
  En jakkie, wat is dát in uw pollen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ocharme......Blanchke
  ocharme rekeningbetalers
  maar huisdieren zijn elke cent waard...
  geef ze maar een aai over der bolleke....
  groetjes
  Toon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Madelief!7.12.09

  Voor je het weet is ze weer haar eigenzinnige, aanhankelijke zelfje!
  Ik heb zelf twee langharige teckels, Baziel en Lowie, dus ik ken het teckel - volkje wel.
  By the way een mooie dame die Blanche.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. welwel7.12.09

  flinke Blanch ! En die naam komt van .....?????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7.12.09

  Je hebt precies wel de hondenkapper uitgespaard. "speciaal menu" zei diegene die tomatensoep maakt voor de kat. Misschien eens soep met rubber ballekes proberen. (Als ik rijk ben en de rekening van de dierenarts kan betalen.)
  Veel beterschap Blancheke!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, dat zal een fikse rekening zijn?!!!
  Maar dat heb je wel voor zo'n leuke hond over ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welwel, tja de naam dat was niet zo simpel, het moest iets met een B zijn en dat was al waar ik op kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. uch, zo'n groot stukske rubber! Ocharmekes, dat beestje moet afgezien hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Martine7.12.09

  Veel beterschap,Blancheke ! Ja, dat zijn altijd nogal rekeningen maar ja, ze zijn net een familielid,hé? Je wil toch het beste voor ze,nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is dat een stukje tennisbal? Ik liet onze hond ook al es met een tennisbal spelen, maar zag op 't internet dat dat afgeraden werd. Dit zal waarschijnlijk de reden zijn... Misschien moet ik volgende keer maar een balletje in een dierenspeciaalzaak halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een stuk van een balletje van de Ikea, ik geloof dat die per drie in een zakje zitten en ik had echt niet gedacht dat ze dat ging opeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahhh, wat sneu!! Zo te zien heeft ie ook wat last van zelfmedelijden...vertroetel 'm maar lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Maar wat een schattig beestje! Ik ben dol op teckels, zelf ook nog zo'n beestje gehad in de langharige versie. Veel beterschap voor blancheke!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. arme blancheke, met zo'n week achter de rug waart ge beter met mijn man getrouwd geweest, Mme zsazsa, (niet dat ik hem nog ooit afgeef), maar als het echt dringend en nodig is, moet ik niet in de wachtzaal wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het sukkeltje :-( Gelukkig is ze beter, Aaron stuurt een virtuele knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed dat ze beter is. Hier moesten we op een dikke maand tijd de 2 hondjes in 't ouderlijk huis laten gaan. Geniet van haar want ne keer dat ze der niet meer zijn, dan mist ge die beestjes echt wel heel erg...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. per drie in een zakske? let maar op, let die andere twee maar wat hoger.
  Ik ken een heel straf verhaal van een kat die van 't balkon van de 4e verdieping was gevallen, aan een heel drukke baan. Dat beest kwam nooit buiten en was doodsbang van die auto's. is dan onder de motor van een auto gekropen, die de dag erna op en af naar Luxemburg reed, mét kat. Half verschoeperd keerde de kat weer. Het gezelschapsdier van een vrijgezellemeisje, haar steun en toeverlaat. Heeft haar ook een aardige duit gekost, maandenlang de ene operatie na de andere.
  Ik ben zelf zo geen huisdierenmens, maar zoiets vind 'k toch heel droevig.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik hou niet van honden, maar dit dutske zou ik toch een kans geven.
  En verdorie, wat een brok plastiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Maar wat een allerbeminnelijkst hondeken! Ge vraagt u toch af hoe zo'n gigantische brok rubber door dat klein keeltje kan glijden, nee?

  Kleine hondjes en ballen, dat is doorgaans een zéér foute combinatie. Die beesten worden daar zót van! En ja, dan kennen ze hun eigen zuigkracht efkes niet meer zeker?

  Hopelijk is Blancheke haar maag en darmstelsel snel weer de oude, want kleine jammerende hondekes kunnen er toch zo vreselijk zielig uitzien hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. waf waf... leve Blanche'kes baasjes...

  anne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oh, en ze kunnen zelf niet zeggen wat er mankeert hé.
  ik had vroeger bij mijn ouders ook een ruwharig teckelke: Pjotter :-). Intussen jammer genoeg overleden. Moest heel zijn leven op dieet wegens een aangeboren aandoening. Nooit een koekske, botje...en dus ook geen plastieken ballekes hihih. Ale, geen speelgoed onder de kerstboom voor Blancheke, misschien een lekker bot?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Och, de pop!

  Helaas weet ik er alles van... van een hond die rare dingen opeet. Het begon al toen ze nog maar heeeeel klein was en net een paar weken bij ons was.

  Ze gaf vriendlief een lebber in zijn oor en nam daar zijn oorring bij mee. Paniek! Want er zit wel een flinke punt aan! Die allerlei vitale dingen kan doorboren.

  Naar de huisarts, haar over laten geven, maar helaas, kwam niets. Rontgenfoto gemaakt en ja hoor, dat wassie! Een te grote ring, voor haar nog te kleine kanaaltjes, dus die ging er niet via de natuurlijke weg uit. Dus moest haar kleine lijfje ook open.. heel zielig!

  Nu blijft ze nog steeds vanalles kapotmaken en opvreten, maar we houden haar scherp in de gaten of ruimen de boel op. En als het ons dan toch ontglipt helpt de zoutpot ons mee, om haar zo snel mogelijk de boel eruit te laten gooien. (wat gelukkig * en klopt het hier af * al heel lang niet meer nodig is geweest)

  Geef haar maar een dikke knuf en voor je het weet heeft ze weer een warm harig buikkie.

  BeantwoordenVerwijderen