Als dit de lunch is dan kan het avondeten alleen maar geweldig zijn.
Dit is een van mijn absolute zomertoppers, gegrilde aubergine met dikke plakken zoete tomaat, mozzarella en lekkere olijfolie met gesnipperde basilicum en rucola, effenaf zalig. En daar nog een stuk krokant brood bij, man man!
woensdag 20 april 2011
Voorteken
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenHeb jij dit gemaakt ? Hmmmm, wat is het adres ? Dan komen we mee-eten ! :o)
BeantwoordenVerwijderenOw ik ben ook zo gek op gegrilde aubergine
BeantwoordenVerwijderenook heel heerlijk met geitenkaas!
Oh, het water loopt me in de mond, en dat terwijl ik al geluncht heb!
BeantwoordenVerwijderenWat doe je dat toch goed!
oooooooo lekker!
BeantwoordenVerwijderenEcht wel iets om elke dag te eten met dit weer!
BeantwoordenVerwijderenMmmmmm, heerlijk!!!
BeantwoordenVerwijderenNu ben ik wel heel benieuwd wat er voor vanavond op het menu staat (ik ga zo even het weekmenu bekijken)
hhhmmm dat ziet er geweldig lekker uit !
BeantwoordenVerwijderende zever loopt hier werkelijk uit mine mond, bij het zien van dit!
BeantwoordenVerwijderenSmek.
BeantwoordenVerwijderenHier was't een pastasalade met kerstomaatjes, mozzarella, sliertjes chorizo, verse basilicum, olijfolie en limoensap en ooooo zonde, gebakken spekreepjes...
BeantwoordenVerwijderenOok heerrrrrlijk hoor!
Da's een goeie voor morgenmiddag! Vandaag aten we kikkererwtensalade van Jamie...ook duimen aflikken!
BeantwoordenVerwijderenWij hebben trouwens zo 1 bord met een gouden rand, ik kan je vertellen dat je spectaculair vuurwerk krijgt als je dat ooit in de micro-golf steekt!
Grillt gij die aubergine zelf? en hoe dan?
BeantwoordenVerwijderenEuhm in de grilpan :)
BeantwoordenVerwijderenNet gegeten! Njam! Met olijvenciabatta erbij, ook njam.
BeantwoordenVerwijderenMorgenmiddag je avondsalades van gisteren...dat loopt hier goed. Merci!
het kwijlsel loopt me uit de mond!
BeantwoordenVerwijderenah, ja hehe zo ver was ik ook al, ma kbedoelde meer of da ge die eerst stoomt of zo of marineert ;)
BeantwoordenVerwijderenNeen gewoon grillen, eventueel eerst insmeren met olijfolie en knoflook, maar nu had ik het zo gedaan.
BeantwoordenVerwijderen