woensdag 20 april 2011

Voorteken

Zomerse lunch
Als dit de lunch is dan kan het avondeten alleen maar geweldig zijn.

Dit is een van mijn absolute zomertoppers, gegrilde aubergine met dikke plakken zoete tomaat, mozzarella en lekkere olijfolie met gesnipperde basilicum en rucola, effenaf zalig. En daar nog een stuk krokant brood bij, man man!

18 opmerkingen:

  1. Heb jij dit gemaakt ? Hmmmm, wat is het adres ? Dan komen we mee-eten ! :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ow ik ben ook zo gek op gegrilde aubergine
    ook heel heerlijk met geitenkaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, het water loopt me in de mond, en dat terwijl ik al geluncht heb!
    Wat doe je dat toch goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt wel iets om elke dag te eten met dit weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmmmmm, heerlijk!!!
    Nu ben ik wel heel benieuwd wat er voor vanavond op het menu staat (ik ga zo even het weekmenu bekijken)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hhhmmm dat ziet er geweldig lekker uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. de zever loopt hier werkelijk uit mine mond, bij het zien van dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier was't een pastasalade met kerstomaatjes, mozzarella, sliertjes chorizo, verse basilicum, olijfolie en limoensap en ooooo zonde, gebakken spekreepjes...

    Ook heerrrrrlijk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Da's een goeie voor morgenmiddag! Vandaag aten we kikkererwtensalade van Jamie...ook duimen aflikken!
    Wij hebben trouwens zo 1 bord met een gouden rand, ik kan je vertellen dat je spectaculair vuurwerk krijgt als je dat ooit in de micro-golf steekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Grillt gij die aubergine zelf? en hoe dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Net gegeten! Njam! Met olijvenciabatta erbij, ook njam.
    Morgenmiddag je avondsalades van gisteren...dat loopt hier goed. Merci!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. het kwijlsel loopt me uit de mond!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ah, ja hehe zo ver was ik ook al, ma kbedoelde meer of da ge die eerst stoomt of zo of marineert ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Neen gewoon grillen, eventueel eerst insmeren met olijfolie en knoflook, maar nu had ik het zo gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen