De zomer van het jurkje

Hey how
Ik denk dat we kunnen stellen dat het zo goed als zomer is, toch?
Bij deze roep ik de zomer van 2011 uit tot zomer van het jurkje.
Voor mijn eigen toch, hoewel jurkjes niet altijd combineerbaar zijn met borstvoeding moet het er maar eens van komen.
Hier moeten wat meer jurkjes gemaakt worden, zo gemakkelijk ook, ge trekt dat 's morgens aan en voila, ge zijt klaar, geen bijpassende bloeskes of zo zoeken gewoon één ding en een onderbroek.
Nu ik er aan denk, moment!

Foto op 06-06-2011 om 13.44
Ik was vergeten dat deze jurk met bijpassende onderbroek gemaakt werd!

Oké, terug over naar de zomer van het jurkje, ik plan één jurkje per week te maken, of laat ons nu nog per twee weken nemen, geen ingewikkelde dingen, gewoon zoiets gelijk dit en het jurkje van Tante Hilde van die dingen die niet meer dan een zelfgemaakte onderbroek vragen, ik zei het al.
Die jurkjes zitten sneller in elkaar dan dat het geblogd is, dit kleedje is van een maand geleden schat ik, toen werd het te warm om van die hooggesloten halskes te dragen en maakte ik dit waar ik eerst jullie raad voor vroeg.

Foto op 21-05-2011 om 11.30
Dat ik dus ook niet laten zien heb, bij nader inzien is het ook eerder een slaapkleedachtig iets dan een jurkje, maar ja, dat weten we dan ook weer.
Al een chanse dat ik niet veel buiten kom met mijn slaapkleedjes overdag.

Ik ben nog altijd bezig met dat plooijurkje, de handleiding is al getekend maar nu moet ik dat nog onder woorden brengen, maar het komt er aan, ik heb ondertussen al een schattige versie gemaakt voor het buurmeisje, op één, twee drie was dat klaar.
Maar eerst moet er een ander kleedje afgeraken, iets echt, met baleinen en een voering en zelfs een tussenvoering, ik vind alleen geen stof, ik zoek iets groen, heel heel zacht, voile misschien wel, iemand iets gezien?


Kleedsken