Jaarlijkse traditie

t' Zeetje 2014
Vorig jaar reden we een paar dagen voor Abels verjaardag naar de zee, toen ik deze week vroeg wat hij dit jaar voor zijn verjaardag wou doen, zei hij: Ah, naar de zee, dat doen we toch altijd?
Ah, voila, vanaf nu dus blijkbaar wel.

De dag bracht weer alles wat we verwachtten, de ene helft van de familie ging tien seconden na aankomst al kopje onder terwijl de andere helft het water toch eigenlijk, feitelijk een beetje te koud vond, er werden zandkastelen gebouwd, er werd ambras gemaakt over kapotte zandkastelen, er werd ijs gegeten (en we ontdekten dat je ook mosselen en flessen wijn kan bestellen, iets voor volgend jaar!), er werden schelpen verzameld, er werd ambras gemaakt over wie De Gouden Schelp eerst had gezien en Mr Zsazsa viel in slaap en werd met de seconde een tintje roder.
Dit jaar was er ook een mevrouw die constant zeepbellen blies, wat samen met de Duitse kleuter die zand in het rond gooide een geweldige combinatie vormde.
Topdagje!

t' Zeetje 2014
Maar wat ik mij nu afvraag, waar zijn, zo op maximum een goed uur rijden van Antwerpen de tofste stranden met op wandelafstand lekker eten en drinken?

Ik zal al zelf beginnen met:
Domburg, een uur en een kwartier van Antwerpen, weinig te doen in het schattige dorpje, maar wel een fijn strandpaviljoen met strandwinkeltje.
Nu jullie!