In de beste biologische zaadhuizen geoogst om straks uit te groeien tot mooie lekkere legumes om dan te worden verslonden in een met liefde klaargemaakt gerecht.
Of gewoon zo.
Voor de geïnteresseerden:
-Courgette: Groene van Milaan en Zucchini
-Erwt: Mangetout en Sugar Bon
-Kardoen
-Kervel: Fijne Krul
-Knolvenkel: Fino
-Chinese kool: Granaat
-Pastinaak: Tender and True
-Peper: Westlandse Lange Rode
-Pompoen: Buttercup 'Burgess'
-Prei:Reuzen van Carentan en Van St-Victor
-Raapsteel: Namenia
-Radijs: Cherry Belle
-Rode biet: Egyptische platronde
-Schorseneer: Verbeterde Reuzen
-Snijselderij
-Eikenbladsla: Red Salad Bowl
-Ijsbergsla: Saladin
-Pluksla: Black Seeded Simpson
-Tuinkers: Cressida
-Ui:Rijnsburger 4
-Veldsla: Grote Noordhollandse
Voila!
Het zaad
Labels: (Moes)tuin