Broekskens

Broekjes
Broekjes, tusseninbroekjes, nog geen zomer, maar ook niet zo koud meer, onderaan twee dunne floeren (ribfluweel) en on top (en totaal over the top volgens Mr Zsazsa) een iets stugger katoenen broekje, mèt ingestikte plooi.

KnopenEn dan de knopenevolutie, eerst was er niks (zie banner bovenaan) en dan was er twijfel. Er was altijd al de nepgulp, dus ging ik maar voor de nepknoop, maar dat was bij nader inzien ook maar belachelijk, dus veranderde ik het patroon, in het voorpand moest die rekker weg, want een knoop op een tailleband met rekker is onnozel.
We schakelen nu over op de blauwe broek, in het rugpand een rekker, vooraan een nepgulp met nepknoop, maar bij nader inzien schuift dat toch niet zo handig en bij dringende plasbeurten loopt er dan wel eens iets mis.
Broek drie dus, de rode, achteraan een rekker, vooraan een echte gulp met een echte knoop en zelfs een echt knoopsgat. En dat allemaal op twee weken. Dat kan tellen als evolutie.
En eigenlijk valt dat best mee een rits in een broek zetten, je hebt alleen een extra stukje stof nodig om achter de rits te stikken zodat je geen dingen mee toeritst.
Zo, nog twee broeken te gaan, maar die evolutie blijft nu even stilstaan.