Broekskes voor Abeltjes

Waar zijn de pijpen van WallyAls je zonen hebt moet je wel leren naaien, de jongenskleding in de rekken is ofwel veel te brutaal, genant kinderachtig of pokkeduur.
Er worden in de blogwereld vooral meisjes gemaakt heb ik de indruk, meisjes, en rokjes en jurkjes voor die meisjes, met een jongen word je dus wel verplicht om andere dingen te zoeken en ik dènk dat ik zoiets gemaakt heb, allee ik weet het zeker eigenlijk, drie fleurige, zomerse broekjes.
Een klein beetje opvallend.

Waar is WallyPaars met een bollekeGestreept met wat oker


Onze zonen willen er ook eens uitspringen, niet waar Bombombilla, Eloleo, Tante Hilde, ...?

Blauw/geel met geschilderde knoopHet is drie keer hetzelfde broekje met een beleg aan de buitenkant, of is het dan een applicatie?
Ik ben langer bezig geweest met het zoeken naar 2 bijpassende knopen dan met het naaien zelf, uiteindelijk heb ik twee witte knopen genomen en ze blauw geverfd.
Ge kunt nooit teveel stof of verf hebben.

Waar is Wally knoopIk wist meteen welke knopen bij dit broekje hoorde, de knopen van het broekje van Naais.
Een plaatje, niet waar?

Paars broekje, gestoffeerde knoopHier ook een knopenprobleem, geen enkele normale gele knoop te vinden, laat staan een leuke, dus ook een zelfmaakalternatief, van die knopen om te overtrekken met stof, ook altijd handig om in huis hebben in een paar verschillende afmetingen.

Blauw/geel pijpVoila sé klaar, wat zou ik nu een dochter willen, puh!