Mme Zsazsa als stijlicoon.

Eerste communie

Er waart een stokje rond in blogland, eens geen lelijke award maar een tofke, het is dan ook bedacht door ons aller Elza D.
Ik kreeg hem via Meisjesmama die er, -en dat moet ze echt wel toegeven- een pak genanter uitzag dan ik, ik vind dat tenminste.
Ik zag er eerder kullig uit, poses, kledij en setting.
Foto's zijn zo nooit mijn ding geweest, poseren was en is een ware kwelling, ik deed dus exact wat de fotograaf zei en bij de tweede had hij duidelijk iets "ludieks" in gedachten.

Ach, het was toen allemaal zo simpel nog niet, van die korte sokjes dat bestond vroeger niet, je moest roeien met de riemen die je had en in mijn geval was dat of lange sokken dragen of je sokken naar beneden rollen. En we zien allemaal dat dit kostummeke om korte sokjes én twee strikjes vraagt.
Ik kan mij bijgod niet meer herinneren waar ik dit kostummeke -met dubbele knoopsluiting vooraan!-heb gekregen en of ik dat nadien nog heb gedragen, we mogen hopen van niet.

Dit zijn de enigste foto's die ik na lang zoeken kon vinden, ik herinner mij vaag nog iets met een open haard en een poortje, maar ik zal daar ook wel dezelfde kop op getrokken hebben dus ik ben gestopt met zoeken.


Omdat ik toch in die doos aan het rommelen was heb ik nog wat fotookes meegebracht, kijkt ne keer mee.

Peuter

Mme Zsazsa was niet altijd een lachebekje.

De Sint, 1,5 jaar
Mme Zsazsa op schoot bij de goedheilig man.

Kleuter

Mme Zsazsa jaagt kittens de stuipen op het lijf.


10 jaar

Mme Zsazsa doet Madonna, mèt fluo outfit.


Maar Kerygma, vertel eens, hadt gij wafelkes in uw haar?