Oproep! en Win! en zo

Grote boom

Begin dit jaar geraakte ik met Nathalie aan de babbel, ze vertelde ze dat ze in 2007 genezen was van borstkanker en daar een kinderboekje over geschreven had. In oktober 2009 kwam "Grote Boom is ziek" uit bij Uitgeverij Abimo.

Het is niet alleen een voorleesboek want er staan ook doe-ideetjes bij om de emoties rond die speciale situatie beheersbaar te maken. Knutselen rond kaal worden of cadeautjes maken om de zieke weer op te vrolijken, het is allemaal te vinden in het boek of in de extra handleiding die op haar blog kan bekeken worden.


zondertruitje truitjetekening

Oproep!
Nathalie is bezig aan een speeltas om uit te lenen in ziekenhuizen. Deze tassen worden gevuld met het boek, een luister-cd, knutselmateriaal en een knuffeltje, en daarover gaat mijn oproep, zoals je kan zien is Snuiter nogal aan de blote kant want het blijkt niet zo simpel te zijn om stof te vinden waaruit de truitjes kunnen gemaakt worden.
Heeft er iemand soortgelijke stof gezien of een ander idee om Snuiter aan een trui te helpen, laat het hier weten, stuur Nathalie een mailtje of doe beide zodat we samen wat kunnen brainstormen.

Win!
Nathalie geeft helemaal voor niets een gesigneerd exmeplaar weg, aan iemand van u, beste menschen, "Grote Boom is ziek" hoeft natuurlijk niet per se gelezen te worden als de crisissituatie uitbreekt, het is ook gewoon leuk om te lezen hoe Snuiter er het beste van probeert te maken nu er houtwormpjes zijn vastgesteld bij zijn vriend Grote Boom.
Reageer op deze post en midden volgende week trek ik een strootje.