Moestuindresscode

Waddist jom? Boerinnenblog
Eens zien Charlie
Foto's: Mr Zsazsa

Ik was wat aan het prutsen aan mijn Wie ben ik-pagina en vroeg op Facebook wat mensen nu echt altijd al wilden weten en blijkbaar vragen mensen zich de gekste dingen af, lees eens het volgende.

aha, 't is gepermitteerd nieuwsgierig te zijn, dat moet ge mij geen twee keer zeggen: wat uw tuintenue / werkkleren is / zijn? zelf trek ik mijn ouw kleren en een makkelijke short aan als ik in de tuin werk maar ik vraag mij altijd af of gij in uw schoon rokskes in de tuin werkt? Foto's altijd welkom btw!

Tja, een fotooke dan maar hé, voila se.
Vier zelfs.

Misschien ook een beeteken uitleg.
Je ziet mij in de laatste creatie van de Aveve, of toch de botten, daarboven draag ik een zelfgemaakt rokje uit een jurkje van de H&M en daarop een totaal niet bijpassend t-shirtje uit biokatoen, eveneens van de H&M, wat dus wil zeggen dat het wel milieuvriendelijk maar daarom niet mensvriendelijk gefabriceerd werd. Aan de beide handen een handschoen, zeer belangrijk als u niet van vuile nagels en vieze diertjes houdt, maar zeg eens eerlijk, zou u dan niet beter gaan macrameeën?

Als u dit als een leidraad gaat gebruiken voor uw tuinoutfit dan geef ik u graag nog wat tips mee.
-Draag een slechte bh, wie ziet u uiteindelijk hé, het is nu niet dat er foto's van u verspreid gaan worden op het www.
-Doe een deftige onderbroek aan, als u zelf groenten kweekt hebt u waarschijnlijk al lang de leeftijd én het model niet meer voor alles kleiner dan een onderbroek en het is wel daarop dat uw buurman moet kijken als u de wortelen uitdunt.
-Doe zeker kousen aan, zodat wanneer je naar binnen gaat en uw sletsen aanschiet er ook daar bijzonder bijloopt.
-Deodorant is zeker niet te versmaden, de zon moet daar zelfs niet voor schijnen, voor een zonnebril weer wel, het is uwen hof, niet de Meir.
-En in geval van zonneschijn, always wear sunscreen!

Zo, nog iets waarmee ik u van dienst kan zijn?