Week 30

Week 30
Week 30 waarin ik nog altijd hoop dat het nog allemaal goed komt met dat weer maar nog maar net naar binnen ben gevlucht voor een plensbui, de eerste van de dag, dat gaat dan nog.
Week 30 is ook de week na Den Trouw waar ik uiteraard geen details van mag prijsgeven, ook niet dat er iemand is gevallen op den dansvloer, knal op heur poep waar ik nu nog altijd mee moet lachen -en ik heb het dan nog niet gezien- of dat de bruid een écht kleed aan had terwijl zij volgens mij toch écht al wel ontmaagd is of dat er geen openingsdans was maar wel een zelfgezongen liedjen of dat er een keideftige blogster was, en ook iemand die zoals altijd helemaal zichzelf was of dat de gemiddelde cup een D was en er smalend werd gedaan over degene die het gemiddelde naar beneden trokken of dat er geen enkele traan werd gelaten ook niet tijdens Het Romantische Moment, neen, dat mag ik dus allemaal niet vertellen, hoewel ik -geloof me vrij- het amper voor mij kan houden. Gelukkig is Elza d. nog even op reis en denken jullie nog even dat het een deftig feestje was. Want dat was het ook. Uiteraard.

Goed, het eten dan, een Plentyloze week, de eerste, gewoon zomaar, af en toe eens banaal eten is ook wel lekker.
Maandag: Courgettetaart met artisjokken, die artisjokken die ik vorige week maar niet vond in de winkelrekken. De courgettetaart is een simpel geheel van afwisselend tomaten, courgetten, geitenkaas in plakjes met daarover wat basilicumolijfolie, simpel mor goe!
Dinsdag: Pitabroodjes gevuld met falafel, harissamayonaise en wat rucola en daarbij wat simpele ovenfrietjes van pastinaak als ik dat nog ergens vind.
Woensdag: Risotto met venkel en bietjes en spinaziedriehoekjes van filodeeg, ik ben nog in afwachtende houding voor de risotto maar wil dat toch eens echt proberen.
Donderdag: Minestrone met zelfgemaakte pesto en zelfgebakken brood om te soppen.
Vrijdag: Gebakken aardappeltjes met een koude schotel gelijk vroeger met asperges in een rolleke hesp en ordinaire kropsla en een gekookt eitje in vier gesneden en zelfgemaakte mayonaise, amai, dat gaat smaken.
Weekend: Chili Sin carne met heel den bataklan.

Smakelijk!