Dat is nu al de zestiende keer

bezigheden
Dat ik dacht dat ik gedaan had met werken.
Maar nu is het voor echt. Vanavond hebben Elza en ik de patroonvellen bekeken en die zijn as we speak onderweg van Wallonië naar de Mechelsesteenweg.

Woensdag wordt het boek gedrukt, dat moet even drogen en dan moeten die patroonbladeren er nog ingestopt worden, handenarbeid, dus dat duurt even.
Whoeha, zo geweldig allemaal. Ik zou er bijna een smiley van gaan gebruiken.

Ondertussen hou ik mij wat bezig met tuinplannen en -ideeën doorsturen en tekeningen maken voor een magazine. Alles om Het Gat te vermijden natuurlijk. Die gazetten blijven vooralsnog ongelezen.

De weekmenu's zijn ook terug, dus daar val ik u binnenkort weer mee lastig.

Goed voornemen
Dan heb ik mij ook nog eens voorgenomen om dit jaar geen nieuwe kleren te kopen, maar enkel tweedehands of ander afgedankt gerief. Gewoon voor de leut, om eens iets anders aan te hebben en toch ook om zo eens niet meteen maar een winkel in te duiken bij een of andere behoefte. Amai dat wordt hier alternatief jongens, ik moet dringend weer worst eten.
Ik kan u wel al vertellen dat het triestig gesteld is in de Kringloopwinkels, mottig en duur, dat eerste daar kan ik nog inkomen, maar duur? 6 euro voor een t-shirt is belachelijk als je voor evenveel geld naar de H&M kan gaan, ik zou het als kansarme wel weten.