Zsazsalmanak 2015, komt ie er of komt ie er niet?

zsazsalmanak 2015
Voor 2011 maakte ik een kalender. Eind 2011 was ik bezig met het rokjesboek dus de kalender voor 2012 kwam er niet. Maar op het eind van dat jaar had ik weer tijd dus in 2013 was er weer een kalender. Aan het eind van dat jaar zat ik ver over de deadline van het moestuinboek, maar in plaats van geen kalender te maken vroeg ik het Naais. En Naais zei ja dus kwam er toch een kalender. Aan het eind van dit jaar was er geen deadline voor een boek maar wel voor een baby, dus moest ik weer op zoek naar een vervangster. Ik vroeg Octavie en Octavie zei ja dus kwam er toch een kalender!

Jeuj!

En toen vroeg Het Nieuwsblad of ik in plaats van twee pagina's in hun eerste magazine van 2015 geen kalender wou maken en toen zei ik: Aahhh neen, ik heb geen tijd. Ooh dat zou zo tof zijn, aagghh maar ik heb geen tijd. Ooh ik heb al wel ideeën, maar geen tijd en oe en aah.

Ik zei dus ja.

Nadat ik eerst gevraagd had of Naais tijd had om mee te doen, en dat had ze niet.
Net als ik, kwam dat even goed uit!

Die kalender 2015 komt er dus, twee keer, een keer voor de Nederlanders (en alle fans) van Octavie en een keer als gratis bijlage bij Het Nieuwsblad.

Verwacht u deze keer aan een super-de-luxe-editie, met tips en tricks, grappen en grollen, weetjes en raadsels, foto's en tekeningen, het kan niet op!

En dat allemaal voor het luttele bedrag van 2 euro 20!
En voor dat bedrag krijgt je er zelfs nog een krant bij!