zondag 17 juli 2016

De Ultieme Uitgebreide Inpaklijst

plat
Vorig jaar was er Het vakantieboek, deze zomer zijn er wat losse flodders, we beginnen met De Ultieme Uitgebreide Inpaklijst!
Hier download je pagina één en pagina twee
Moesten er nog noodzakelijke aanvullingen zijn dan hoor ik het graag!

17 opmerkingen:

 1. Laps, we zijn deze nacht thuis gekomen...
  Gelukkig hadden we ons eigen lijstje. Tis wel ni zo schoon als dees ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, heerlijk! Moet ik er zelf geen samentoveren binnenkort! Ik had net op mijn blog jou idee gepost van je bouillon uit dat heerlijke boekje van vorige zomer! https://creamaggy.blogspot.be/2016/07/home-made-groentebouillon.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Petra18.7.16

  De rol wc-papier is een topidee! Mijn grootvader had dit altijd in zijn auto. Hij stak de rol in een plastic emmertje met deksel (ik denk van soep): héél handig. Als het regent, als de vloer in een wegtoilet niet al te hygiënisch is, als je de rol laat vallen... toch altijd proper én droog wc-papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heerlijk, ik moet deze week mijn koffers maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieselotte18.7.16

  Jouw lijstje gebruikt als aanvulling op mijn eigen lijstje. Op mijn lijstje stond ook nog koffiefilters en koffiefilterhouder op. Misschien nog een aanvulling voor diegene die gewoon nog koffie opgieten op de camping?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sammejan18.7.16

  Wij nemen ook nog een speciale dop mee voor op champagneflessen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat een lijst!!! Lijkt wel een volksverhuizing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog handiger is als je een bakje hebt voor de péage. Ik heb me die aangeschaft vorig jaar (https://www.bipandgo.com/nl) en het aanschuiven aan péage's is voor mij niet meer van toepassing. Je kan gewoon stapvoets doorrijden aan de grote oranje T en zo verlies je geen tijd! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een praktische lijsten :)
  maar wel is het zo dat Touristil inmiddels uit de handel is genomen wegens gevaarlijke bijwerkingen.
  groetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem18.7.16

  Badmutsen niet vergeten, want soms verplicht. Péage doe ik met tele-péage, als je wat vaker in Frankrijk komt is de meerprijs de tijdsbesparing zeker waard (2 EUR per maand dat je dat kastje gebruikt). Vorig jaar een file van 500 m voorbijgereden bij het buitenrijden van Lyon
  En camera leegmaken: batterij en geheugenkaart niet vergeten terug te steken. Ik ben ooit 100 km ver gereden voor een wandeling in een natuurgebied om macro-opnames te maken en was de geheugenkaart vergeten in de camera te plaatsen. Yippie Yeah!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schoontjes. Maar deze freak heeft er eentje gerangschikt volgens de vindplaats in mijn huis. Mijn excuses. Ik word weleens verdacht van ANWB-lidmaatschap (https://www.youtube.com/watch?v=ArOnn1tWzFc) en op reflectiemomenten als dit moet ik schuldig pleiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Meterstanden elektriciteit, gas en water opnemen bij vertrek zodat je bij thuiskomst weet hoeveel 'sluip'verbruikers je hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super! Misschien interessant om een nie-kamperen versie te maken, want die is maar 1/3 zo lang? Daarnaast zie ik nergens kleren opgelijst ( trui,broek, t shirt) behalve onderbroek en jas. Of heb ik dat niet goed gezien? Likkt me toch onontbeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem25.7.16

  Ahum... Ik kom een vakantie niet door zonder ontharen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem25.7.16

  Ik mis een föhn, niet voor je haar natuurlijk (hoewel dat wel kan) maar ideaal om natte broekspijpen, de slaapzak waar een glas water over heen is gegaan of wat dan ook te drogen. En kouwelijke kindertjes kun je een voorverwarmde slaapzak bieden. Met een föhn drogen gaat opvallend snel en makkelijk. Niet te dicht bijhouden want dan krijg je brandplekken. Groet, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem28.7.16

  Ik denk nog aan maandverband/tampons...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem8.8.16

  Ik ben aan het inpakken: vliegenmepper niet vergeten! En met de tent: een deur-mat is ook een meerwaarde :)

  BeantwoordenVerwijderen