Fair wear friday #5

Fair wear friday
Héhé, volgens mij ben ik weer boven water.
Het boek is uit, alle bestellingen zijn ongeveer verzonden, het feestje is achter de rug en de eerste boekenbeurssigneersessie zit er op!
Tijd voor het zwarte gat... allee na nog een paar signeersessies, wat workshops op countryside, nog wat receptjes voor de Doremi, iets over voorbehoedsmiddelen in de Kiind en de volledige Zsazsalmanak2018. Oooh zwart gat, wat zijdt gij schoon zo in de verte!!

Tijd om er stillekes aan terug in te komen! Willen we nog eens van Fair wear friday doen anders, uiteindelijk is het ook gewoon pas keihard friday geweest eigenlijk.
Allee in Engeland en Amerika toch.
Goed!
Dus, u ziet hier afgelopen weekend uitgebeeld in twee tekeningen, gelijk de linkse liep ik erbij van vrijdagavond tot zondagochtend, dan nam ik een douche, trok een kleedje aan, fatsoeneerde mijn haar en zetten we koers naar de boekenbeurs.

Ik heb natuurlijk nooit echt prijzen gewonnen in de categorie "best gekleed" maar wat ge hier aan de linkerkant ziet moet zo ongeveer mijn estetisch dieptepunt zijn. Ik draag nl. sinds kort lange onderbroeken. Pasop, het kan nog erger want het is geen gewone (bestaat dat?) lange onderbroek maar een wollen lange onderbroek. Maar... omdat dat hier Belmondo niet is kan dat allemaal geen kwaad. Komt er nog bij dat mijn wollen onderbroeksken van Woolpower is, wat weeral wel keiveel punten scoort in de categorie "fair wear" en zo is de cirkel weer rond natuurlijk.

Ik leerde Woolpower kennen door de jager, meerbepaald door zijn lekkerste trui die ik elk weekend weer aantrok als we door het bos wandelden. Zalig warm en lekker zacht. Blijkt dat gewoon een mega-ecologisch merk te zijn! (Wat natuurlijk te verwachten was, wie zou er anders lange wollen onderbroeken op de markt brengen).

Uiteraard loop ik geen heel weekend rond in mijn lange onderbroek, ik doe daar wel nog een broek over aan natuurlijk. Niet zomaar een broek maar de beste buitenbroek die ik ooit gehad heb, ik zou ermee kunnen slapen zo gemakkelijk zit ze. En weet ge wat nog het strafste is, bij Pfanner zijn ze ook al redelijk goed bezig blijkbaar. Ik vond net dit op hun site: Sustainability and quality are our core values. The majority of our production is located in Europe. We believe in a transparent supply chain with short shipping distances. Fair working conditions in all our factories are a top priority.
We are also working to improve our ecological footprint. Our warehouse has been converted to solar power, and our fleet in Vorarlberg is electrical. Our packaging is recyclable and all our printed catalogues are climate neutral.

Hun heb ik nog wel niet gemaild, mijn Oostenrijks is niet zo goed.

Om maar te zeggen dat ik eigenlijk enthousiaster ben over mijn buitenkleren dan over mijn normale-mensen-kleren.

Boekenbeurs #2017

Met die kleren aan zat ik gisteren naast Angelo Dorny, wiens ogen geweldig bij zijn trui pasten volgens ene Maartje van ene Boekhandel aan het Leuvense Ladeuzeplein, spijtig genoeg voor haar deelt Angelo al een moestuin met iemand anders.
Zult ge altijd zien.