De lijst

De lijst
Tussen het stikken, tekenen, denken, schrijven en moederen door denk ik na over wat erna.
Voor in het gat dus.
Sinds de geboorte van Abel ben ik altijd wel met iets bezig geweest, eerst was er 'Het Geheim'. Dat zit voorlopig nog in de koelkast, de slimmerds zullen wel weten wat er daarna gaat gebeuren. Dan was er De kvlv en toen kwam er Het Boek.
Ik moet mij inhouden om tussendoor niet rap rap iets anders te doen, want rap rap dat loopt hier wel eens uit en ik moet mij dan altijd zo verplichten om verder te doen en ik haat verplichtingen.

Dus ik schrijf dan maar wat bij op de lijst die hier trouw naast mij ligt.
En verheug mij op al de dingen die nog gaan komen.


Abel fietst

DE LIJST
-Jas Abel: Kan kon al meteen geschrapt worden want tijdens de zoektocht naar handschoenen kwam ik de jas van vorig jaar weer tegen, die toen oversized was en nu aanpassend genoemd mag worden.
-Truitjes Abel: Ik kocht vorige winter al een lading stof voor truitjes waar het toen maar deels van kwam, hopelijk komt het er nu wel van, want er heerst een schrijnend tekort aan truien ten huis Zsazsa.
-Recepten: Dat moet ik dringend weer oppakken, al de recepten die ik Geweldig vind bijhouden voor later, gelijk hier.
-Agenda 2012: Na een proefexemplaar heb ik er helemaal zin in, deze keer voor een heel jaar, deftig én volledig gemaakt van gerecycleerde materialen.

Agenda, stap 1

De pagina's zullen van deze zorgvuldig bewaarde onderleggers gemaakt worden, de rest moet ik nog samenzoeken.
-Moodbord verbouwing: Ik moet daar eens werk van maken, in augustus heb ik de langverwachte architectenafspraak afgebeld omdat ik mij deftig wou bezinnen over mijn Wensen.
-Tuinplan: Idem voor de tuin, een nieuw achterdeur vraagt om een nieuwe tuin, toch?
-Blog opkuisen: Dat is hier een ramp hé, ooit zo goed georganiseerd en nu een onoverzichtelijke hoop berichten.
-Fotoboek Jef: Jef wordt zes 16 december, om niet om te komen in speelgoed ga ik een album maken (bestellen), zo zes jaar in een album, als dat geen mooi kadooke is, ik dacht het anders wel.

Als ik daar tenminste aan toe kom, anders zal het een robot worden die kan omgevormd worden tot vrachtwagen, met raketten en veel plastiek.