STOP, niet wegklikken, ik weet, het ziet er vies uit, maar het is zalig.
Neem het van mij aan.
Ken je de smaak van lekker, goed gebakken hot-dog-ajuin met ketchup?
Wel, dit is de sjieke versie, de volwassen versie.
Nodig:
-Worstjes
-15 cl ahornstroop
- 8 cl water
- 5 el mosterd
- 2 uien, in ringen gesneden
- aardappelen
- boter
- ei
- melk/room
- 3 el bladpeterselie
-Warm de oven voor op 180°.
-Meng de stroop met het water en de helft van de moster.
-Schik de ui in een ovenschotel, leg de worstjes er op en giet de stroop erover.
-Zet in de oven, keer en bedruip de worstjes regelmatig.
Na 30-40 minuten zijn ze gaar.
-Kook ondertussen de aardappelen en maak er puree van samen met de boter, melk of room en de eidooier.
-Roer er de rest van de mosterd en de bladpeterselie door.
Echt lekker.
Worstjes met mosterdpuree.
Labels: Koken