Week 17

Week 17
Week 17, die al meteen begon in een restaurantje.
Er zijn ergere dingen.
Meedoen aan de opnames van de lachband van De Kampioenen oa. Daar leek het soms wel op in De Stadsschowburg waar Brigitte Kaandorp (niet Brizjiet KRaandorp zoals ik altijd zei) op het podium stond.
Gelukkig is Briegiette écht grappig en kon ik mij er meer of minder over zetten dat bepaalde mensen gewoon rap lachen. Dat het dan meestal die mensen zijn die eerder die avond zwaar geïrriteerd achterom kijken omdat ge per ongeluk met uwe jas tegen hun achterhoofd stoot, neem ik er dan zelfs nog bij.
Geen wonder dat ik cabaret, film en andere massaspectakels liever uit de zetel bekijk.

De rest van de week wordt er vrijwel dagelijks gekookt, er meteen weer keihard invliegen zou overdreven zijn. Vandaag bv ging ik bewust voor tapa's en andere hapjes uit het koelvak van de winkel om met een fles wijn en wat buren te genieten van het begin van weekend. 4 dagen deze week!
Morgen maak ik gnocci met de saus van deze preitaart en erbij gegrild witloof met balsamicodressing. Witloof in de helft snijden, knal in de grilpan en serveren met een vinaigrette van olie, balsamico, peper, zout, knoflook en rozemarijn. Iets van Jamie Oliver.
De coleslaw van dinsdag ook.
Verder die dag deed ik het niet met knolselder maar met gegrilde bloemkool, dat valt meer in de smaak bij de kinders. Kinderen, dat is compromissen sluiten hé.

Pompoenlasagne
De pompoenlasagne is voor zondag, herfst in de lente, gewoon omdat ik er goesting in heb.