Allemaal rokjes: Probleem 1 & 2

Probleem 1
Ik had nooit gedacht dat mensen zoveel gingen nadenken, ik had nu echt verwacht dat jullie mij allemaal blindelings gingen volgen.
Niet dus.
Vanaf deze week ga ik hier geregeld een probleem oplossen waarvan ik vaak melding krijg.
Vandaag behandel ik: Oh neen, het voorpand is niet even groot als het rugpand en ik heb het al zes keer nagemeten!

1
Wel, dat was de bedoeling!
Kijk eens even naar de bovenste foto.
Voila, geen zijnaad te zien. Moest het voorpand nu even breed geweest zijn als het rugpand dan wel en dat is niet goed, want zijnaden zijn lelijk.

Zo simpel is dat.
Opgelost!

Omdat dit maar een klein probleem is, behandel ik er vandaag nog eentje, of toch half.

2

Wat bijna iedereen mij vraagt is: Maar waar koopt gij toch al die mooie stofkes?
En dan begin ik mijn lijstje af te ratelen, online stoffenwinkels, de markt, ook wel eens de kringloopwinkel, meestal heel goedkoop, het stofje van de cover is een carnavalstofke en daar smijten ze mee naar uw hoofd in Holland op de markt.
Om met die vraag komaf te maken, of om simpelweg te kunnen zeggen: "Awel, op mijn blog staat dat allemaal schoon bij elkaar!" roep ik uw hulp in. Als jij vindt dat je iets kan bijdragen aan de naaiende medemens -meerbepaald degenen die mijn boek heeft gekocht- mail dan uw gegevens naar MmeZsazsa@gmail.com. Dat mag echt alles zijn, geef je naailes, heb je een stoffenwinkel, verkoop je zelfgemaakte knoopjes, online of in het echt, mail het mij en ik lijst het op!
Maak uw mail zo duidelijk mogelijk, vertel in het kort wat je precies verkoopt en hoe mensen je kunnen bereiken zodat ik u in het juiste kolommeke kan steken en dan komt alles goed.

Geen dank!