Aardperen zijn net als konijnen

Aardperen
Een jaar geleden plantte ik aardperen, nogal veel aardperen en aardperen dat kweekt gelijk konijnen met als gevolg ik nu met een serieus aardperenoverschot zit. En ik weet niet of u het weet, maar aardperen dat is niet gelijk een courgette, dat kunt ge niet zomaar uitdelen, aardperen dat behoeft Uitleg en Informatie en Recepten dus maakte ik een aardperen boekje voor erbij.

En kom ik dus al tijden overal aan met een aardperenpakket.

Aardperenpakket

U weze gewaarschuwd.

Ik weet niet of aardperen nu nog gegeten worden, normaal gezien is dat eerder iets voor in het midden van de winter maar u moet mij eens vertellen hoe je dat in godsnaam uit grond kan krijgen die steenhard bevroren is.
Moesten er nog mensen zijn die met een aardperenoverschot zitten of met aardperenplantplannen, ik heb twee boekskes te geef, degene met de beste motivatie maakt het meeste kans.


Recepten met aardpeer
Auteur: Mme Zsazsa
Nederlands - Paperback

Recepten met Aardpeer

Beschrijving
Een praktische en prachtig uitgevoerde handleiding voor het bereiden van aardperen, met meer dan 20 eenvoudig te bereiden en originele recepten voor elk moment van de dag. Van verrukkelijke soepen en slaatjes tot onweerstaanbare pastas en ovenschotels. Inclusief een korte schets van de geschiedenis en de achtergrond van deze plant. Dit boekje onthult de geheimen van deze vergeten delicatesse en staat garant voor vele uren kookplezier. Om te verslinden, zo lekker...

Productinformatie
Auteur: Mme Zsazsa
Illustraties: Neen
Taal: Nederlands/Kempisch
Pagina's: 24
Afmetingen: 210x148 mm
Gewicht: 37 gr
Geschikt voor: 9 - 99 jaar
Druk: 1
ISBN: NVT

Inkijkexemplaar

Inkijkexemplaar

Inkijkexemplaar

Inkijkexemplaar


Edit
Aardpeer
Aanvullingen worden ten zeerste op prijs gesteld en zullen uiteraard vergezeld gaan van een link naar de chef in kwestie.
Smakelijk!