Week 18

Week 18
Ik was anders goed begonnen, maandagmiddag meteen mijn weekmenuboekske aangevuld tot donderdagavond. Daar stopte het, ik wist niet of ik op het auteursfeest eten ging krijgen en of ik dan eten moest voorzien voor de thuisblijvers of dat Mr Zsazsa daar dan wel voor zou zorgen. En als ik donderdag niet ingevuld krijg, dan gaat vrijdag ook niet, want het moet wel aansluiten natuurlijk.
Ik kreeg daar eten op het auteursfeest, en goed ook. Voor de zekerheid had ik bij de mams -waar Abel en ik bleven overnachten- maar mee aangeschoven aan het stoofvlees met friet en had ik niet meteen nog honger. Ik peuzelde wat kerstomaatjes naar binnen die op al de tafels stonden en dronk wijn. Sonja Kimpen zal er het hare van gedacht hebben.
Het was daar gezellig op het auteursfeest, vooral toen de CEO kwam vertellen dat hij "graag mijn stukje had gelezen" en ik de marketingdirecteur verwarde met een oude bekende en hem enthousiast tegemoet schoot, compleet met gekus en al.
Al een chanse dat ons boek redelijk goed verkoopt.

Het Wiener Circus séVoor ons te begeven tussen de auteurs brachten Elza en ik een boek naar "ons circus" die toevallig in de buurt stonden.
Ik was toen precies al een beetje hyper.

Ge zoudt beter wat langer slapen, snotaap!
De ochtend nadien zag Abel er uit gelijk ik mij voelde en had ik nog wat geregel voor de boeg, ik zeg het u, denk goed na voor je een boek schrijft, al dat gefeest en koffiegedrink met CEO's, het is niet zomaar iets voor de eerste beste huisvrouw.

Gelukkig waren mijn kinderen veilig ondergebracht want eten werd er weer niet gemaakt, net zoals de rest van het weekend.
De week was anders wel goed begonnen, maandag een pasta pesto. Dinsdag werd de eerste rabarbercrumble in de oven geschoven en aten we spaghetti putanesca, altijd een succes.

Benieuwd of ik volgende week wel de voorbeeldige huisvrouw kan uithangen, het is dat of in de buurt van Ann gaan wonen.
Er zit niet veel anders op.