vrijdag 17 december 2010

Week 50

week 50
Week 50, de week waarin bijna de helft van de Zsazsas verjaart. Dinsdag en donderdag werden bijgevolg ingevuld door de jarigen.

Maandag: Risotto Milanese
Ik voeg enkel wat saffraan toe aan de bouillon van gewone risotto en that's it.
Dinsdag: Stoofvlees met aardappelgratin, zoete sla en cola, wij zijn zo van die mensen die nooit cola in huis hebben, enkel op de verjaardag van de huispuber, hoe zielig is dat?
Woensdag: Uit eten met de drie zonen
Donderdag: Spaghetti met balletjes, nog maar eens een rucolaslaatje en veel stokbrood wegens veel volk dat veel eet, of vindt u net geen kilo spaghetti voor 7 volwassenen niet een klein beetje overdreven?
Vrijdag: Vlaamse kost, met achteraf bananenpudding, omdat ik toch al aan de bechamelsaus was. Ik moet u waarschijnlijk niet vertellen dat ik momenteel nog altijd een beeteken mottig ben.
Zaterdag: Pompoenlasagna met een witloofslaatje en wederom stokbrood.
Zondag: Naais maakt 100% van de keren dat ik op bezoek ben stokbrood in de oven als middagmaal, ofwel maken ze dat daar elke middag ofwel denken ze dat ik dat lekker vind. Ofwel moest ik nog eens naar Gent ofwel moest ik dat zelfmaken, het is het laatste geworden want ik wil na de middag naar Kunstkaai in Diest.
Het stokbrood is de overschot van gisteren iets met kaas, olijfjes, tomaten en oregano, het fijne moet ik nog te weten komen.
Voor 's avonds laat ik het over aan Mr Zsazsa, ik weet het u te zeggen als het iets wordt wat u zeker eens moet maken.

6 opmerkingen:

 1. ik kijk halsreikend uit naar je kerstmenu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is volgens mij de eerste keer dat wij de naam van de huispuber kennen, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, zoete sla! En nu kan ik hem ook zelf makeen, merci!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wij hebben ook quasi nooit cola in huis... blijkt vooral bij onverwacht bezoek nogal es een probleem! :-)) (moeten ze maar bellen op voorhand)
  Ik moest ook wel lachen om de huispuber! (heb ik ook, en ook 2 zonen, als ik nu nog es even goed kon naaien dan kwam alles goed :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem3.1.11

  oesje , geen nieuws over hubbies kookkunst ?

  (bij ons is Cola iets voor bij de oma en opa ;-)

  BeantwoordenVerwijderen