Hèt zsazsazakjespakkèt

Allemaal zakjesIn maart deed ik een eerder wanhopige oproep voor een jongensnaam, ik beloofde een heus Zsazsapakket voor degene die dé naam vond en na 60 reacties was het daar dan

abel

maar dat wist ik toen nog niet want in augustus, een week voor ik uitgerekend ben deed ik nog een oproep. Ik had gedacht dat pakket te maken tijdens mijn zwangerschap, maar dan moest ik wel zeker zijn van de naam, want ik wou wel iets persoonlijks maken en toen ik wist voor wie ik iets moest maken kwam het maar niet, en we mailden over en weer en het kwam nog niet en ik noteerde dat Abel niet houdt van fel en kleurigs maar de dochter wel en dat Abel wel naamlabels en een turnzakje kan gebruiken, dat ze eigenlijk beiden graag met zakjes rondlopen om vanalles in te stoppen dat Abel in de ban is van raketten en vliegtuigen en de dochter van schommels en glijbanen enz. En ik sta elke ochtend op en ga elke avond slapen met de vraag: "wat in godsnaam wat zit er in dat zsazsapakket?"

Maar dan sijpelen de ideetjes binnen en vorige week ging het pakket eindelijk richting Katrien, kijk even mee wat ik verstuurde.

Labeltjes
In het bovenste (en schattigste zakje volgens mij) zitten naamlabels voor Abel.

Een bloem voor Katrien
In het tweede zakje zit een bloemenbroche voor Katrien.

Stempels voor Abel
In zakje nr 3 zitten ruimtestempels voor Abel.

Een konijn voor de dochter
Zakje nr 4 bevat een konijnknuffel voor de dochter met jasje, kleedje -omkeerbaar!- en onderbroeksken.

Veel zakjes voor Abel
En als laatste zakje nr 5 voor Abel, het turnzakje.

Ik hoop dat ze er plezier aan beleven.


Labels stempelen
De labeltjes van Abel zijn gemaakt met textielinkt op lint, de stempeltjes kocht ik ooit in de Ava het lint op een stoffenmarkt.
De truuk is om niet teveel inkt te gebruiken op je geïmproviseerde inktkussen, hier liet ik dat al eens zien.

Printpapierdrukken
Het Abelzakje is geprintpapierzeefdrukt op de manier zoals ik het altijd deed met behulp van dat papier op een zakje van de H&M, ik maakte al eerder een Dr Philzakje van een kant en klaar zakje van de H&M, geregeld hangen er van die zakjes in de rekken voor geen geld.

Abelstempel
En hoe je een stempel maakt zie je hier.

Omdat ik het wel leutig vond om zoiets samen te stellen (eens ik bezig was) stel ik mijn diensten nogmaals ter beschikking, wie een originele wens heeft krijgt zijn uitgevoerde wens (ik vond bv de naamlabels wel eens iets anders) in de bus.
Is de wens zo origineel dat ze helaas niet uitvoerbaar is dan zoeken we samen een alternatief, deal?

Omdat ik nogal traag op gang kom zet ik geen einddatum op de inzendingen, u hoort nog van mij dus.